” Dah macam c0v1d dah rumput tu dia tengok, bah4ya rumput.. ” – Netizen

Video Jebat Jayden Tak0t Hendak Memij4k Rumput Buat Ramai Terhibur. Sampai Terjengket -Jengket Kaki Berjalan, Comel Dan Kelakarlah Jebat !! 

Meninjau ke satu akaun Instagram iaitu Inai Jari, satu video terbaru anak Sharnaaz Ahmad iaitu Jebat Jayden telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan gelagat Jebat sedang berjalan di sebuah padang berumput.

Jebat dilihat tak0t hendak memij4k rumput dan berjalan sambil menjengketkan kakinya. Jebat turut menyatakan bahawa rumput tersebut bah4ya dan menyebut rasa tak0t ketika sedang berjalan. Alahai, kelakarlah Jebat.

Turut bersama Jebat ialah Sharnaaz yang turut tertawa melihat gelagat anaknya itu. Sharnaaz juga menyatakan nasib Jebat yang dilahirkan pada musim PKP yang tiada berkesudahan dan menyebabkan anak-anak tiada peluang untuk mengenal dunia luar.

Alahai, kes1an Jebat baru hendak membiasakan diri dengan rumput. Nanti lama-lama pastinya Jebat sudah tidak tak0t dengan rumput. Perkongsian ini telah mendapat lebih 1 ribu likes buat masa ini sejak ia dimuatnaik.

Jom tonton video di bawah :

Ramai netizen terhibur melihat gelagat comel Jebat ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Bah4ya tak0t (lembut je suara dia) h4ng ni klakar la jebat.. Follow makcik makcik dia kot style tak mau heels kena rumput.. “

” Bah4ya tak0t.. alahai jebat.. Rumput bah4ya ye Jebat.. u are cute n smart boy.. Tinggi dah Jebat, handsome boy.. “

” Comel jebat jayden . moga terus membesar dgn sihat. Kt rmhnya takde rumput batu bata shj.. ad0hai lwklh Jebat ni.. “

” Kes1an tp nak gelak juga. Si4n bdk2 kan. Tp tula lawak pun ada.. Dh mcm c0v1d dh rumput tuu dia tengok.. bah4ya rumput.. “

” Jebat… jebat… mcm ank bgsu ceq… dh lama tak kluaq… nmpk ayam pn melal4k.. Hahaha… shhhhoo cute… jenuh ngelak.. “

” Bah4ya rumput tu, hahaha.. ad0i lah bijak.. C0r0na bah4yanya. Alahai… Pandainya diaaa.. ih ih iiihh… bud4k zaman sekarang.. “

” Hehe . Nasib baik anak aku ok ah main terj4h je rumput, bahagia sgt dapat kluar agaknye.. dah besar dah jebat.. “

Di kala pandem1k c0v1d 19 ini sememangnya kanak-kanak kurang mengenali dunia luar. Semoga pandem1k ini segera berakhir dan kita dapat menjalani kehidupan seperti biasa. Stay safe buat Sharnaaz dan Jebat Jayden.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inai Jari, Jebat Jayden, Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..