” Rambut tu rare bro Alif. Hihi.. “

Alif Satar Kongsi Gambar Bersama Anak Kecilnya, Muhammad Ali, Namun Gaya Rambut Alif Cur1 Perhatian Netizen. Woww.. Style Betul Rambut Alif Bangun Pagi !!

Alif Satar mula dikenali umum setelah beliau telah berjaya mendapat tempat ketiga dalam rancangan realiti TV One in a Million musim pertama sewaktu beliau berusia 16 tahun. Nama penuh Alif iaitu Muhammad Alif bin Mohd Satar bukan sahaja seorang penyanyi, malah beliau juga berbakat dalam bidang lakonan dan juga pengacaraan.

Lakonan beliau yang telah mendapat tempat di hati peminat dan penonton adalah sebagai Ahnaf Wafiy dalam drama adaptasi novel Dia Semanis Honey yang bergandingan bersama penyanyi wanita, Siti Nordiana. Selain berlakon beliau banyak mengacarakan rancangan – rancangan di stesen televisyen Media Prima dan Astro .

Alif telah menamatkan zaman bujangnya pada tahun 2014 dengan wanita pilihan hatinya yang juga pengurusnya, Sha Dila Halid. Mereka telah dikurniakan tiga cahaya mata iaitu dua perempuan Alisha Anugerah, Ariana Mecca dan seorang anak lelaki, Muhammad Ali pada tahun lepas.

Menerusi perkongsian Alif di Instagram, beliau telah berkongsi gambar terkini bersama anak lelakinya, Muhammad Ali. Gambar yang dimuat naik oleh Alif itu kelihatan beliau sedang meriba anak kecilnya itu. Namun, rambut beliau telah mencur1 perhatian netizen.

Ikuti perkongsian foto oleh Alif di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan gambar yang dikongsikan oleh Alif itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Rambut pak tu lepas subuh dia setting..  Hahahaha.. “

” Rambut tu Style larr.. “

” Allah rambut tu rare bro Alif .. Hihi…. Morning tooo n kid…. Happy sunday bro .. “

” Ali… Bambamm.. Bapak Ali serabut haha.. “

” Rambut tu Alif haha .. “

” Haha bro  alifsatar… Baju oversize & rambut bangun tido… Haha.. “

” Ni kenapa yg rambut macam tekej0t jer tu. Hahhahahahhaha.. “

Alahai.. Ali comel tau, kenapa menang1s ? Nak minum juga ke air tu ? Hehe.. Muka si ayah bagun pagi tu memang kelakar. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Alif dan keluarga sentiasa dalam rahmat Allah dan sentiasa dimurahkan rezeki. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alif Satar by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..