” Pool dia sump4h have-have.. ” – Netizen

Syatilla Melvin K0ngsi Video ‘House Tour‘ Keseluruhan Rumah Mereka Buat Ramai Orang Terpukau. Wah, Dia Punya K0s Rumah Tersebut Jutaan Ringgit. Bukan Biasa-Biasa Ni !!

Syatilla Melvin dan Samheizy Sam merupakan antara pasangan selebriti popular kegemaran ramai. Pasangan ini mempunyai channel Youtube sendiri dengan nama Samtilla TV kerana mereka suka berkongsi video-video yang menggelet3k hati peminat.

Melalui channel Y0uTube, peminat mereka dapat menonton video dengan durasi yang lebih panjang berbanding di Instagram. Sehingga kini saluran Y0uTube pasangan ini sudah mempunyai 245 ribu orang pengikut. Kebanyakan video mereka sememangnya mendapat sambutan dari para peminat.

Syatilla dan Sam telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2016 dan mereka telah dikurniakan dengan dua orang cahaya mata yang cukup comel. Cahaya mata yang sulung diberi nama Syeriv Samheizy dilahirkan pada 9 Mei 2017. Manakala cahaya mata kedua diberi nama Sarima Samheizy dilahirkan pada 16 April 2019.

Menerusi akaun Instagram, Syatilla dan Sam memuatnaik video house tour sekitar rumah mereka. Mereka ingin berkongsi keindahan dan kemewahan rumah mereka untuk tatapan peminat. Menurut Syatilla, kos rumah mereka mencecah 24 juta. Wow, biar betul !!

Jom kita tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur apabila melihat bahagian kolam renang sebenar di rumah pasangan ini. Antara komen-komen mereka :

” Aku dah tengok. Private pool paling h4rey!! ‘Kita have2’.. “

” Dh tngok dah.. Hangpa mmng lawak la tapi mmng terbaik.. “

” Korang mmg semp0ii hahaha.. “

” Tingt0ng lah korang, h4ppening gil0s.. “

” Hahaha hangpa brlgak naa hahahha lwk lah dua ii msok ayaq.. “

” Pool dia sump4h have have.. “

” HAHAHAH haangpa ni memang.. “

Ad0i, berdek4h dibuatnya. Memang masuk air betul pasangan suami dan isteri ini. Mereka punya berangan tu memang tak boleh bl4h. Haha. Tetapi tidak salah untuk berangan, mana tahu suatu hari nanti akan dapat rumah mewah yang diimpikan !!

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin dan YouTube Samtilla

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..