Connect with us

Artis / Selebriti

” Pergi check-up pun lawa, kurusnya Mira.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Mira Filzah Selepas 6 Minggu Melahirkan Anaknya Cur1 Tumpuan Ramai. Wah Nampak Slim Betul Mira, Tak Nampak Macam Mak Orang Pun !!

Meninjau ke akaun Instagram Mira Filzah, p0sting terbaru Mira telah mencur1 tumpuan ramai. Mira telah memuatnaik sekeping gambarnya bersama cahaya matanya, Wan Khair Amir yang berada di dalam stroller. 

Gambar tersebut dirakamkan ketika Mira dan Amir pergi ke h0spital untuk pemeriksaan kesihatan. Sudah 6 minggu Mira melahirkan Amir dan penampilan terkini Mira ini mencur1 perhatian kerana Mira nampak sangat kurus dan tidak seperti orang yang sedang berp4ntang.

Malah pemakaian Mira yang nampak stylo membuatkan dirinya nampak muda remaja dan tidak nampak seperti seorang ibu. Ada yang bergur4u di ruangan komen dengan menyatakan Mira seperti bersama seorang adik sahaja.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian Mira ini telah menerima lebih daripada 92 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik 6 jam yang lalu. Orang kalau sudah cantik, selepas bersalin pun tetap maintain cantik dan kurus.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji penampilan Mira. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen  :

” Haihhh jeles kita.. Take care Mira and Amir.. dah habis pant4ng ke.. alhamdulilah semoga sihat selalu.. kakak bawa adik jalan jalan.. “

” Ala cantiknya. Mcm anak dara.. yeke tolak anak.. macam tak percaya haha.. harap harap saya cantik macam ni lepas ber4nak.. “

” MasyAllah, cantik Anugerah dri Allah.. kurusnya mira.. pergi checkup pun lawa.. tak macam kita dalam pant4ng .. “

” Masyaallah pretty mommy.. Mkin muda remaja la mummy ni.. Teman mak bawa adik pergi checkup kan.. “

” Beautiful mommy.. dh habis pant4ng ke ? tak macam mak orang pun.. maintain muda belia.. Tak mcm tgh berpant4ng punnn hehe.. “

” Jumpa tadi di klinik pakar. Masa nak tunggu bayar bil.. cantik dan slim.. Mira bagi tips kurus lps bersalin.. “

” Cantiknyaaa mama mira.. ish apa ni dah mak org pun maintain slim je.. Salam mira dah bawa ank jln2 ye.. “

Sekejap sahaja masa berlalu bukan. Sudah lebih sebulan rupanya usia Amir dan nampaknya Mira pun sudah hampir cukup 44 hari berp4ntang. Semoga Wan Khair Amir membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT