” Peramahnya Emelia, nyaring suara Emelia ni.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Kembar Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Yang Semakin Bamb4m Buat Netizen Ger4m. Amboi Bulat Sungguh Pipi Tu. Part Emelia ‘Bersembang’ Dengan Daddy Tu Comel Sangat !!

Pasangan kembar sepasang iaitu Sheikh Eusoff dan Sophea Emelia merupakan anak kepada angkasawan negara Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan isterinya, Datin Dr. Halina. Pasangan kembar ini merupakan anak kelima dan keenam yang dilahirkan pada 20 November tahun lalu.

Meninjau ke akaun Instagram, Dr. Sheikh ada memuatnaik beberapa buah video anak kembarnya ini. Video yang pertama ialah video Dr. Sheikh bersama Emelia. Emelia dilihat mengomel seperti ingin bercakap.

Dengan kapsyen yang menyatakan Emelia membuat ‘complain‘ mengenai suasana rumahnya yang bising sememangnya dapat didengar suara adik-beradiknya yang lain di sebalik video tersebut. Wah, memang meriah sangat.

Video yang kedua pula memaparkan Emelia bersama pasangan kembarnya, Eusoff. Kedua mereka dilihat semakin m0ntel dengan pipi mereka yang bulat. Video ini telah membuatkan ramai peminat ger4m melihatnya.

Jom tonton video di bawah :

Video terbaru pasangan kembar :

Wajah comel Emelia dan Eusoff telah meraih pujian daripada netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” How do you differentiate the twins baby as they look the same?  By wearing different clothes ? Babies are cute and look alike their other siblings.. “

” Morning twins, Dh bulat2 smuanya… Syukur alhamdulillah.. ger4m.. Temb4mnya pipi kembar ni…  Adorable sgt bila mata bulat besar tue.. Alhamdulilah .. “

” Omey nyerr twins… Semoga Allah mudahkn segala urusan Dr… Bestnya kalau dpt bau baby baru bangun tidur… bau masam, tapi best.. “

” She is filing a report against her brothers.. Peramahnya Emelia.. Nyaring suara Emelia ni.. Eusof je tak dgr lg suara dia.. “

” Geram la tgk Emilia ni. Muka dia sweet.. her eyes shine just like yours dr, beautiful Emelia.. Daddy nmpk penat dh emelia.. suara pun dh slow.. “

” Ger4m nak berckp tu. So pretty, Carb0n c0py dr halina .. haha like my baby bising² takmo tido  nak join main jgk tu agaknya.. “

” Emelia ni cantik.. Muka sejuk… Muka rezeki ni.. Suka tgk.. Tenang je.. Kena main bagi penat dulu, tak kira dah bunyi apa pun kot.. “

Jika diperhatikan wajah mereka berdua masih boleh dibezakan kerana air muka Emelia lebih nampak manis berbanding Eusoff yang nampak gar4ng. Semoga Emelia dan Eusoff membesar menjadi anak yang soleh dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Dr. Sheikh Muszaphar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan