” Bujibu, muka tu biar manis sikit.. ” – Netizen

Hanis Zalikha Kongsi Gambar Terbaru Kucing Kesayangannya, Bujibu Chempel. Namun Mimik Muka Bujibu Mencuit Hati Peminat. Amboi Gar4ng Sungguh Muka Tu, Tapi Tetap Comel !!

Umum mengetahui bahawa pelakon, pengacara dan usahawan iaitu Hanis Zalikha mempunyai seekor kucing peliharaan yang comel dan gebu. Malah kucing yang diberikan nama Bujibu Chempel tersebut dianggap sebagai sebahagian daripada Hanis sekeluarga.

Bujibu juga turut mempunyai akaun Instagramnya sendiri yang diwujudkan oleh Hanis dan mempunyai followernya tersendiri yang sering kali mengikuti perkembangannya. Ada sahaja telatah Bujibu yang membuatkan ramai terhibur.

Terbaru, Hanis telah berkongsi gambar terkini Bujibu yang memaparkan dirinya berada di atas almari perhiasan. Perkongsian tersebut sekali lagi telah mencur1 perhatian ramai kerana melihat gaya Bujibu ketika diambil gambarnya begitu mencu1t hati.

Hanis juga turut berkongsi kapsyen ucapan selamat pagi dan sedikit kata-kata semangat. Perkongsian gambar tersebut sehingga kini telah mendapat puluhan ribu tanda suka dan ratusan komen daripada warga netizen yang tertarik akan perkongsian Hanis tersebut.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat mimik muka Bujibu ketika diambil gambarnya. Antara komen-komen menarik daripada netizen adalah :

” Alahai Bujibu, muka tu biar manis sikit baru benda sweet sweet je mai dekat, hehe. Comel betul gayanya tu, ger4m tengok.. “

” Morning Bujibu, jangan kau l1bas pasu bunga atas almari tu sudah, gar4ng betul bangun pagi-pagi ni, hahah, kelakar tengok Bujibu ni.. “

” Morning kak Hanis and Bujibu. Comel lah Bujibu ni, muka gar4ng tetap nampak comel lah. Tq kak Hanis, sweet betul kata-kata tu.. “

” Ala-ala, masam je ha muka tu Bujibu, meraj0k dengan siapa ? Ke tak sarapan lagi ni, perut lapar, sampai ke muka jadi mas4m.. “

” Gambar pertama tu, tak perasan pula ada Bujibu, terselit kat tengah-tengah tu, comel betul kucingĀ  Hanis ni, besar dengan sihat.. “

” Masam muka, ceria lah sikit Bujibu, haha minum air manis skit, baru manis muka tu, gar4ng je selalu, apa yang tak puas hati tum hahaha.. “

” Walaupun kau kucing Bujibu, wajah kau masam, tetap kelihatan kacak tau, hahaha, morning Bujibu and Hanis, smga hari anda ceria selalu.. “

Komen-komen para netizen tak pernah tak kelakar, ada ja yang menyak4t Bujibu yer. Memang terhibur membacanya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Bujibu akan sentiasa sihat dan ceria selalu di samping keluarga Hanis.

Silakan SHARE…

Sumber : IGĀ  Hanis Zalikha, Bujibu Chempel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..