” Tak pernah tak sweet, happy anniversary beautiful couple.. ” – Netizen

Usia Perkahwinan Masuk 2 Tahun, Nelydia Senrose Kongsi Gambar Thr0wback Perkahwinan Dan Ucapan Istimewa Untuk Suami Tercinta. Alahai, Tak Pernah Tak Sweet !!

Jika beberapa hari sebelum ini, telah kedengaran berita gembira di mana Uqasha Senrose telah mengikat tali pertunangan bersama kekasih hatinya, Kamal Adli. Pada 6 April baru-baru ini pula, genaplah usia perkahwinan adik Uqasha iaitu Nelydia Senrose bersama suaminya, Mohd Hafez Halimi yang ke dua tahun.

Menerusi perkongsian Nelydia telah memuatnaik ucapan romantis buat suaminya sempena ulang tahun perkahwinan mereka itu. Turut dikongsikan Nelydia adalah gambar perkahwinan mereka saat bergelar raja sehari dan kapsyen ringkas dalam Bahasa Inggeris.

Mengimbau kembali detik saat diijabkabulkan, pasangan sama cantik sama padan ini telah dinikahkan sendiri oleh bapa Nelydia iaitu Nik Sen Mat Rifin di sebuah hotel terkemuka di ibu negara dan pada majlis pernikahan tersebut, Nelydia telah menerima mas kahwin berjumlah RM10,000.

Perkongsian Nelydia tersebut sehingga kini telah mendapat seratus ribu lebih tanda suka dan ratusan komen daripada netizen yang tertarik melihat perkongsian kembali gambar perkahwinannya itu yang dilihat begitu cantik dan manis dipandang.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

 

Meninjau di ruangan komen pula, ramai para peminat memuji akan kecantikan Nelydia dan selain itu mereka juga tidak ketinggalan memberikan kata ucapan selamat ulang tahun perkahwinan dan mendoakan kebahagiaan Nelydia dan suami. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Selamat ulang tahun perkahwinan Nelydia dan suami, semoga kalian sentiasa bahagia dan akan mendapat cahaya mata soleh dan solehah nanti, amin.. “

” Happy Anniversary cantik manis, semoga ikatan perkahwinan ini akan sntiasa harmoni dan dilimpahkan kebahagian selalu.. “

 ” Tak pernah tak sweet, happy anniversary beautiful couple, sekejap je dah dua tahun, rasa mcm baru tengok Nelydia kawen je smlm.. “

” Cantik baju kahwin, suka tengok Nelydia, manis dan lembut. Selamat ulang tahun perkahwinan, semoga Nelydia akan terus menjadi isteri yang baik buat suami.. “

” Selamat ulang tahun, semoga hubungan perkahwinan ini akan kekal bukan sahaja hingga ke anak cucu, malah hingga ke akhir hay4t dan kekal hingga ke jannah, amin.. “

” Sweet, bersemut skrin, happy anniversary sweet couple, semoga kalian sntiasa bahagia bersama dan insyaALLAH akan bahagia hingga ke syurga.. “

” Emmmm hati org tu sedang berbunga-bunga, sweettt sanggatt ni. Hafez pls jaga Nelydia baik, dia satu dalam sejuta tau, tiil jannah, aamin.. “

Wah romantisnya ucapan Nelydia buat suami tercinta. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan buat Nelydia dan suami, didoakan semoga kalian berdua sentiasa bahagia bersama dan ikatan perkahwinan ini akan kekal hingga ke jannah. Aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Nelydia Senrose

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..