” Biar betul, terbel1ak mata tengok. Ser4m weh.. ” – Netizen

Video Nelydia Senrose Tunjukkan Kebolehan Istimewanya Buat Peminat Teruja. Wah Nampak Mudah Nely Buat. Hebat Juga Yer !!

Sebut sahaja nama Nelydia Senrose, pastinya peminat akan terbayangkan wajah si cantik manis ini. Adik kepada Uqasha Senrose ini juga sering dikatakan seperti kembar dengan kakaknya ini kerana raut wajah mereka yang hampir sama.

Meninjau akaun Instagram Uqashamiming, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Nelydia mendedahkan tentang kebolehan istimewanya. Ditanyakan oleh seseorang apakah kebolehan tersembuny1 yang dimiliki, Nelydia tidak l0ket berkongsikannya untuk tatapan umum.

Nelydia memberitahu kebolehan rahsianya ialah boleh memusingkan ibu jari. Sambil membuatkan aksi itu, Nelydia bertanya adakah anda boleh membuat seperti ini. Memang teruja jadinya melihat Nelydia dengan senang sahaja memusingkan ibu jarinya ke belakang.

Bukan hanya sebelah tangan, malahan kedua-dua ibu jari tangan Nelydia boleh dibuat begini. Siap ketuk-ketuk meja lagi si Nely ini. Iyelah kan, setiap orang sememangnya dikurniakan Allah kebolehan dan keunikan tersendiri.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Nelydia ini telah mendapat lebih 2 ribu tanda suka setakat sekarang. Comel sangat dengan muka tersenyum tu tunjuk secret talent. Antara komen-komen peminat :

” Terkej0t tengok, saya tak pandai buat. Tak kan jadi pun, sak1t jari dibuatnya adalah haha. Hebatlah Nely.. “

” I can do both too haha. Mesti ramai tak0t nak tengok camni. Kena selalu buat sampai jari jadi lembut.. “

” Wow seriuslah boleh buat macam tu Nely. Ingatkan Usha je boleh buat, memang kembar sungguh la korang la.. “

” Biar betul, terbel1ak mata tengok. Ser4m weh, buat macamana boleh jadi macam tu. Tak sak1t ke, senang je Nely pusing jari tu.. “

Siapa sangka Nelydia ada keunikannya seperti ini. Setiap orang berbeza, dan ada orang lain yang boleh menggulungkan lidah, mengangkat kening, menggerakkan telinga serta bermacam lagi lah kebolehan masing-masing.

Peminat-peminat bolehlah praktis memusing jari seperti Nelydia mana tahu berhasil. Apa pun, semoga Nelydia sentiasa success dalam kerjaya lakonannya, menjadi anak dan isteri yang solehah serta berbahagia selalu di samping suami tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Uqashamiming, IG Nelydiasenrose

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..