” Muka sama dari kecil sampai besar, dah macam kembar.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Thr0wback Nelydia Senrose Bersama Uqasha Senrose Ketika Kecil Raih Perhatian Peminat. Memang Iras Dari Kecil Dua Beradik Ni, Macam Kembar !!

Nelydia Senrose dan Uqasha Senrose bukanlah nama asing dalam dunia hiburan tanahair. Dua beradik ini antara pelakon wanita yang mempunyai ramai pengikutnya. Keakraban antara Nelydia dan Uqasha juga dapat dilihat daripada posting yang dikongsikan mereka di laman sosial.

Meninjau akaun Instagram Nelydia Senrose, telahpun dikongsikan beberapa keping gambar thr0wback yang memperlihatkan wajah Nelydia dan Uqasha ketika zaman kanak-kanak mereka suatu ketika dahulu.

Sempena ulangtahun kelahiran Uqasha, Nelydia menc0retkan ucapannya di posting ini. Memberitahu banyak kenangan yang diciptakan mereka bersama, Nelydia merasakan Uqasha adalah kakak dan kawan yang terbaik untuknya.

Uqasha yang sering memanjakan Nelydia sejak kecil sehingga kini membuatkan Nelydia berasa dirinya bertuah. Melihat dari gambar-gambar ini, wajah kedua-duanya tidak banyak berubah dengan sekarang. Terlihat comel ketika kecil, wajah Nelydia dan Uqasha juga dikatakan peminat mirip seperti kembar.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Nelydia ini telah mendapat 77 ribu tanda suka daripada peminat sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Cantiknya, saya suka tengok wajah awak berdua sentiasa manis selalu. Happy birthday uqasha senrose, sayang nelydia senrose.. “

” Uqasha senrose gambar last tu muka macam ada iras kamal adli pun lah. Kuat sangat jodoh ni hehe, muka lepas kena mar4h pun comey lotey.. “

” Botth of you macam barb1e d0ll lah, cantik sangat. Nelydia cantik dari kecik, usha pun sama cute. Muka memang sama eh dari kecik hehe.. “

” Wow gambar lama legend la haha. Kita pun ada simpan tau hehe. Sama cantik dua beradik ni, dah macam kembar. dua-dua cun.. “

” Comelnya zaman kecik kecik, best je tengok adik beradik ni. Kamc1ng betul sampai sekarang pun sekep4la. Kembar lain tahun korang ni.. “

” Kecik kecik dah lawa kan, like twins dah. Muka Uqasha kecik kecik macam anjali la, anak SRK dalam kuch kuch h0ta hai.. “

” Comelnya dapat tengok zaman bud4k kecil. Muka sama dari kecik sampai besar kan. Semoga bahagia selalu dua beradik cantik. Selamat hari lahir Usha.. “

Pasti banyak memori zaman kecil antara Nelydia dan Uqasha. Bak kata peminat, kecil dulu comel, sudah besar kedua-duanya pun sama cantiknya. Memang muka sekilas pandang nampak sama dan seiras. Apa pun, semoga Nelydia dan Uqasha berbahagia selalu di samping insan tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nelydiasenrose

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..