” Dah besar anak bujang Altimet.. ” – Netizen

Altimet Kongsi Ucapan Istimewa Sempena Ulang Tahun Kelahiran Anak Lelakinya. Dah Nak Sama Tinggi Dengan Baba Dia, Manis Pulak Tu Bila Senyum !!

Meninjau di akaun Instagram milik penyanyi rap Altimet, beliau telah berkongsi kata ucapan istimewa sempena hari lahir anak lelakinya pada baru-baru ini. Malah, Altimet juga turut berkongsi gambar bersama anaknya itu.

Ucapan Altimet tersebut telah mendapat perhatian para pengikutnya di laman sosial. Menerusi ucapan yang dikongsikan Altimet pada posting tersebut ia sar4t dengan kata nasihat yang sangat bermakna buat anak tersayang.

Tulis Altimet, dia berharap semoga anaknya sentiasa dalam lindungan Tuhan dan membesar menjadi anak yang baik. Malah, di akhir penulisan Altimet, dia berharap agar anak lelakinya itu tidak melakukan sesuatu perkara yang boleh membawa imp4k negat1f kepada keluarga.

Perkongsian gambar Altimet dan anaknya itu telah mencur1 perhatian ramai. Manakan tidak, sebelum ini Altimet seorang selebriti yang kurang gemar ‘mempamerkan’ wajah-wajah ahli keluarganya di laman media sosial buat tontonan umum.

Ikuti perkongisan tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang menyukai coretan Altimet dan turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada anaknya. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Happy Birthday super cool anak baba. Dah besar anak bujang Altimet, memang tak sangka. Jadi anak yang baik yer.. “

” Suka baca ucapan Altimet, memang padu, ‘ j4ngan jadi punca air mata mama’ . Selamat hari lahir anak.. “

” ¬†Like father like son. Mane tak tump4h kuah kalau tak ke nasi, both are handsome. Anyway, Happy birthday to you Anak Muda.. “

” Handsome young man. Manis tengok dia senyum gambar kedua tu. Selamat hari lahir, smga menjadi anak yang soleh.. “

” Selamat Hari Lahir Young Man. Semoga diberkati usia baru, dimurahkan rezki, dipermudahkan segala urusan, ditambahkan ilmu yang bermanfaat dan berjaya di Dunia dan Akhir4t.. “

” Ayat last tu WIN bro, Sanah Helwah Mini Altimet.¬† Anak sulung ke ni, dah sama tinggi dengan baba pun.. “

” Kacak anak Altimet, pandai rap macam baba dia tak, hehe. Happy birthday, may ALLAH always give you rahmah and barokah throughout your live.. “

Dah besar rupanya anak bujang Altimet ni. Apa-apa pun, memang ‘padu’ ucapan istimewa Altimet buat anaknya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat anak Altimet, semoga menjadi anak kebanggaan keluarga.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Altimet

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..