” Tak tahan nak gelak tengok, sorry bang Nazim.. ” – Netizen

Video Nazim Othman ‘Tercid0k’ Ketika Bermain Bowling Mencuit Hati Peminat. Tak Tahu Nak Kes1an Ke Nak Gelak Ni. M4lu Sampai Terduduk Nazim Dibuatnya, Bertabah Lah !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon berstatus duda h0t, Nazim Othman. Lakonannya tidak pernah mengecew4kan dan ini membuatkan peminat selalu memuji mutu lakonan dan penghayatan watak Nazim yang semakin baik.

Meninjau akaun Instagram Nazim, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aksi Nazim ketika bermain bowling. Video ini sempat dirakam oleh rakan artis, Wanie Kayrie dan Nazim memaklumkannya di akh1r kapsyennya itu.

Melihat pada video pendek ini, Nazim sedang memegang sebiji bola bowling dan kelihatan sedang bersedia untuk membuat balingan. Namun tanpa sengaja, bola di tangannya itu terlucut ke belakang sebelum sempat Nazim membalingnya.

Mujur sahaja bola bowling itu tidak terjat0h ke kaki Nazim. Menyedari bola sudah terlepas, Nazim yang m4lu diperhatikan orang sekeliling terus duduk dan ketawa. Ad0i gaya itu memang nampak pro sangat tapi akhirnya kejadian lucu yang terjadi.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Nazim ini mencuit hati peminat yang menonton videonya ini. Adui muka awal tu memang nampak macam boleh strike sahaja tetapi sayang kecund4ng sebelum berjuang. Antara komen-komen peminat :

” Haha gag4l haritu tak semestinya gag4l harini. Steady.. ” – Sheila Rusly

” Ini bukan gag4l lagi bang, dah ghupe termalu nak benam kepala dalam lantai dah ni. terluc0t bola adudu. Lawak la bang Nazim ni.. “

” Itu perkara biasa, saya pun pernah jadi macam tu. Time tournement pulak tu. Tak tahu nak letak muka dekat mana masa tu haha.. Tak pe yang penting gaya tu ada walaupun tercid0k haha.. “

” Haha kelakar mujur Nazim yang tak masuk. Ad0h muka tu dah nampak konfiden strike tapi.. nak gelak ke nak kes1an ni hukhuk.. “

” Haha alamak macam mana boleh terlepas haha.. Tak tahan nk gelak tengok, sorry bang Nazim. Terbahak bahak kita haha.. “

” Maaf tergelak pulak haha. Ampun bang, comel je gaya cover malu tu haha. Yang penting gaya tu, aku lah juara ye bang haha. Terhibur tengok.. “

” Trag1s sangat ni bang, aib betul bukti kukuh terus ada ni haha. Sorry tergelak haha, gaya dan confident yang penting dipermulaan tu.. “

” Wow congrats.. world champion pun kal4h ni haha. Don’t give up, Usaha tangga kejayaan. So comel la you camtu gaya kecew4.. “

Macam-macam sahaja si Nazim ini, memang menghiburkan peminat sungguh. Namun itu biasa dan setiap orang pasti pernah terjadi kejadian yang sama. Gag4l sekali bukan bermakna gag4l selamanya, kentalkan semangat pasti berjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nazim Othman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..