” Fullamak bro gemp4k arr muka dulu-dulu ni.. ” – Netizen

Nazim Othman K0ngsi Gambar Lama Ketika Bertugas Di Awan Biru. Wah Memang Muka Boleh Buat Ramai Cair. Part Rambut Tu Bukan Main Lagi !!

Segak, tampan dan bergaya, itu yang boleh dirungkap buat pemilik nama Nazim Othman. Pelakon yang popular dengan drama Dej4vu Di Kinabalu ini antara hero malaya yang menjadi pujaan hati peminat dan buru4n pengarah. Memiliki bakat lakonan yang hebat, Nazim bukanlah jenis yang hanya bersandarkan pada rupa semata-mata.

Walaupun ada jat0h bangunnya dalam industri, namun namanya tidak pernah pudar. Melihat pada rupa paras dan ketinggian yang dimilikinya,pastinya ramai yang tahu kisah Nazim sebelum bergelar pelakon. Nazim yang merupakan bekas pramugara di Syarikat Penerbangan Malaysia pernah membina kerjaya di awan biru suatu masa dahulu.

Mengimbau kenangan lama, Nazim menceritakan tentang kenangan manis dan p4hitnya ketika di awal kerjayanya. Siapa sangka wajah ini akan jadi artis hebat sekarang. Melihat akan gambar lamanya yang kacak dan manis dengan senyuman pasti membuatkan penumpang pesawat jatoh hati.

Menerusi akaun Instagram, Nazim Othman telah berkongsikan beberapa keping gambarnya ketika berkhidmat sebagai pramugara. Wajah dan gayanya ketika itu buat peminat teruja. Memang jambu dari dulu lagi rupanya Nazim ni. Kapsyen Nazim buat ramai artis-artis lain yang juga bekas pramugara dan pramugari teringat zaman di atas awan.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen terhibur membaca kapsyen Nazim ini. Antara komen-komen netizen :

” Pergh dari dulu dah oppa rupanya.. “

” Blur- blur pon baik orang nyer.. C0urtesy cenginihhh.. “

” Fullamak bro gemp4k arr muka dulu-dulu ni.. “

” Suci je muka dia, sama jeeee dulu dengan sekarang muka.. “

” Eee kenapaa tak naikk flight zaman tuu.. “

” Jong0s ke? Style rambut tuh paling mahal yeaa.. “

” Oh wow! Muda remaja gitewwww..”

Wah macam ni rupa Nazim masa terbang di awan. Memang handsome sangat dari dulu. Muka tu tak berubah langsung malah makin handsome sekarang. Kalau jadi pramugara sekarang c0nfirm pramugara melet0p ni. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap semoga Nazim success selalu dalam karier dan sentiasa ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nazim Othman by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..