” Macam kenal orang sebelah tu, tema celah langsir tahun ni.. ” – Netizen

Selepas Fizo Omar, Nazim Othman Pula Muatnaik Gambar Berpakaian Pengantin Cur1 Perhatian Ramai. Namun Ramai Mula Meneka Wanita Di Samping Nazim. Alamak, Siap Kena Tagged Lagi !!

Meninjau ke akaun Instagram Nazim Othman, p0sting terbaru Nazim telah meraih perhatian peminatnya. Nazim telah memuatnaik gambarnya yang lengkap berpakaian pengantin bersama dengan seorang wanita.

Dengan kapsyen yang berbunyi ‘ Mengikut jejak langkah idolaku Fizo Omar ‘, gaya p0sing Nazim dan wanita tersebut lebih kurang sama dengan gambar perkahwinan Fizo dan pasangannya, Fazeera yang berlangsung semalam.

Nazim turut memuatnaik gambar Fizo dan isterinya di dalam p0sting tersebut. Perkongsian Nazim ini membuatkan ramai yang melihatnya berasa terhibur. Ada juga peminat yang mengucapkan tahniah kepada Nazim.

Namun ramai pula yang meneka wanita di samping Nazim tersebut adalah Uyaina Arshad. Wah, taj4m sungguh ye mata netizen. Jika benar wanita tersebut adalah Uyaina, pastinya ia merupakan photosh00t drama terbaru lakonan mereka.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Pelbagai respon yang diberikan oleh netizen di ruangan komen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” K0 j4ngan.. sapa nak buat minit mesyuarat persatuan kita.. alah, nampak sangat uyaina.. wow helok, gug0p jantung aku.. “

” Tak ajak… hampir kecew4 di situ.. haha.. jiwa yang kau puja ke? sump4h lawakkk.. fasa 4 makin menarik.. “

” Nak jugak haha.. alahai, main langsir pulak.. soon jodoh abang akan sampai jugak.. ni mesti scene kahwin dalam drama.. “

” Kak uyaina kan.. saya pun nak ikut jejak nazim jugak lah.. tema celah langsir tahun ni.. i hampir kecewa tapi macam kenal orang sebelah tu.. “

” Drama Kau cipta kasih kan.. haha lupa nazim dan fizo memang brotherhood.. dia nak jugak, haha.. uyaina kan tu.. “

” Nak jugak dia di sebalik langsir.. selamat pengantin baru abang.. haha terhibur.. moga dipermudahkan ditemukan jodoh.. “

” Sabar abang.. takkan lari gunung yang dikej4r.. ehh, macam kenal je wanita itu.. terkej0t aku haha.. tahniah bro.. “

Netizen turut meletakkan nama Uyaina di ruangan komen p0sting tersebut:

Menarik pula p0sing di sebalik langsir kan. Umum mengetahui bahawa Nazim dan Fizo merupakan rakan baik. Apa pun, semoga suatu hari nanti Nazim bertemu jodoh juga tidak lama lagi dan dipermudahkan segala urusan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nazim Othman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..