” Bestnya pengantin baru naik ATV.. ” – Netizen

Video Fizo Omar Bersama Isteri, Fazeera Nazri Dan Anaknya, Wan Maryam Sedang Menaiki ATV Raih Perhatian Ramai Peminat. Alahai Sweet Pengantin Baru Ni !!

Seperti sedia maklum, Fizo Omar telah pun mengakhiri zaman dudanya bersama gadis pilihan hatinya yang berasal dari negeri Sarawak yang dikenali sebagai Fazeera Nazri Aziz. Difahamkan, Fazeera pernah bertugas sebagai seorang pramugari syarikat penerbangan antarabangsa sebelum ini.

Menerusi kenyataan media, majlis nikah pasangan ini diadakan secara tertutup di Masjid Al- Ridhuan, Hulu Kelang dan telah diraikan dalam majlis serba serderhana di sebuah resort di J4nda Baik, Pahang. Malah jika di lihat di media sosial, tul4r gambar-gambar pernikahan mereka dan menjadi perhatian ramai.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Cerita Artis Malaysia, telah berkongsi sebuah video yang memaparkan pasangan pengantin baru ini sedang menaiki ATV.  Turut kelihatan ada bersama adalah Wan Maryam, anak Fizo Omar yang berada di pangkuan Fazeera.

Perkongsian video itu telah mencur1 perhatian ramai peminat. Ada yang menyatakan bahawa pasangan ini sedang menikmati bulan madu mereka di kawasan J4nda Baik. Hingga kini perkongsian video tersebut telah ditonton lebih 6 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan netizen dan mereka juga tidak ketinggalan memberikan kata ucapan tahniah kepada pasangan pengantin baru ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Bestnya pengantin baru naik ATV, enjoy betul ni. Semoga perkahwinan kalian akan kekal hingga ke akhir hayat.. “

” Alahai nampak betapa bahagianya Fizo bila dah tukar status baru ni. Comel tengok pasangan ni sedang berbulan madu.. “

” Bagus Fizo, anak tetap di samping walaupn mood tengok honeymoon. Selamat pengantin baru Fizo dan pasangan.. “

” Wahhh bestnya, semp0i jer tengok gaya Fizo dgn isteri. Gaya ni macam kat J4nda Baik, selamat bercuti Fizo.. “

” Sweet nampak, macam tak0t2 juga tu isteri dan anak, hehe apa2 pun enjoy. Moga bahagia selamanya Fizo dan Faz.. “

” Halah3, dah ada orang sebelah, siap pegang lengan lagi. Maryam pun ada, selamat pengantin baru buat Fizo Omar dan isteri.. “

” Love sgt, comel isteri Fizo. Baru je terjumpa pasangan ni di J4nda Baik. Sopan je isteri Fizo, selamat pengantin baru Fizo, moga perkahwinan kali kedua ini kekal hingga ke akhir hayat.. “

Alahai nampak sweet lah pasangan baru kahwin ni. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat pengatin baru buat Fizo dan isteri, semoga ik4tan perkahwinan yang baru dibina ini akan kekal hingga ke syurga.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Cerita Artis Malaysia, Inaijari, Fizo Omar, mStar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..