” Tumpang gembira, tahniah Hafreez.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Hafreez Adam Bersama Adik Beradik Membuat Kej0tan Untuk Ibu Tersayang Raih Perhatian Peminat. Bukan Hadiah Biasa-Biasa Ni Sampai Ibu Hafreez Menang1s Dibuatnya. Terbaik Lah !!

Meninjau akaun Instagram Hafreez Adam, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video ketika Hafreez bersama adik beradiknya yang lain membuat kej0tan untuk ibu tersayang. Tulis Hafreez, dia ingin ibunya tahu bahawa mereka amat menyayanginya.

Cerita Hafreez, ibunya ini seorang yang sus4h untuk menitiskan air mata. Sebelum ini sudah beberapa kali mereka membuat surpr1se antaranya memberikan phone dan deko bilik namun ibunya tetap nampak tenang sahaja.

Namun kali ini, nyata surpr1se mereka adik beradik berjaya membuatkan air mata si ibu jat0h jua. Mereka sepakat menghadiahkan sebuah kereta baru jenama Honda model BRV R124 AutoArt berwarna hitam.

Pastinya bagi seorang anak, dapat melihat ibu gembira itu yang paling membahagiakan. Layanan Hafreez untuk ibunya ini mendapat pujian dan perhatian daripada ramai peminat. Untung si ibu ada anak-anak yang tahu menghargai ibu seperti ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Nampak terharu sungguh ibu Hafreez apabila kunci kereta diberikan ke tangannya. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Alhamdulillah syukur pada Mu Ya Allah, moga Allah perluaskan lagi pintu pintu rezeki buat Abam dan family. Anak yang baik, beruntung ibu.. “

” Bagusnya Hafreez, alhamdulillah. Semoga bertambah rezeki kau bro. Satu je lagi hadiah calon menantu hehe.. “

” Alhamdulillah.. Anak Anak Yang Always Berusaha Untuk Bahagiakan Their Parents.. Akan Sentiasa Mendapat Rahmat Dan Keberkatan Dari Allah.. Insya-Allah.. May Allah Ease Everything For You Abe.. Aamiin.. “

” Muda laginya mak awak eh Hafreez. Hebat kamu dik, alhamdulillah syukur. Proud of you, sweet sangat mak dengan anak.. “

” Aww you’re wonderful son. Proud of you brother. Comelnya mama punya reaction tu, seker4s-ker4s hati mama, gug0r juga airmata akh1rnya.. “

” Such a beautiful surprise, many more to come Insha Allah. Seronoknya tengok mak gembirakan. Anak penyejuk mata hati si ibu ni.. “

” Tumpang gembira, tahniah Hafreez. Hadiah yang tiada taranya nak dibandingkan peng0rbanan ibu, yang penting hati ibu senang. Contoh terbaik.. “

Sebaik-baik anak adalah anak yang soleh dan sentiasa berusaha membahagiakan hati seorang ibu.  Tahniah Hafreez atas usaha keras anda dan semoga usaha Hafreez ini dapat menjadi inspirasi dan contoh untuk semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hafreez Adam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..