” Alaa comelnya dia panggil mommy, mommy.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fizo Omar, Wan Maryam Bersama Ibu Tirinya, Fazeera Raih Perhatian Peminat. Alahai Mudah Mesra Lah Maryam Ni, Untung Maryam Ramai Yang Sayang !!

Umum mengetahui bahawa pelakon Fizo Omar telah pun mengakhiri zaman dudanya semalam bersama wanita pilihan hatinya, Fazeera. Majlis pernikahan mereka diadakan secara tertutup di Bidaisari Resort, Janda Baik, Pahang.

Meninjau ke akaun Instagram ceritaartismalaysia, satu video anak perempuan kepada Fizo iaitu Wan Maryam bersama Fazeera telah dikongsikan. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Fazeera sedang bersiap untuk majlis pernikahannya.

Kemudian secara tiba-tiba didatangi Maryam ke arah Fazeera sambil memanggilnya mommy. Gelagat Maryam ini menunjukkan Maryam seorang yang sangat mudah mesra. Maryam kemudiannya menc1um Fazeera dan berkata sesuatu.

Perkongsian ini turut menerima pelbagai komen dan majoritinya mendoakan semoga jodoh Fizo kali ini berkekalan selamanya. Ramai juga mendoakan semoga Fazeera dapat menyayangi Maryam seperti anak sendiri.

Jom tonton video di bawah  :

Sebanyak 79 komen yang diterima buat masa ni dalam p0sting yang dikongsikan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Kita boleh ambil contoh hebat terdekat norman hakim & abby abadi wlupun dah berp1sah & berkahwin mereka tetap memelihara ukhuwah 2 buah keluarga demi masa depan anak2.. “

” Insya Allah sy percaya fizo & mawar juga bijak demi kebahagiaan & masa depan maryam.. maryam anak solehah..”

” Jaga molek perkahwinan kali ke 2 ni.. jangan sampai mak mertua masuk campur pulak.. semoga berbahagia.. “

” Anak solehah baik dengan semua orang. Mak ayah dia memang pandai ajar anak. Alaaaa comelnyaaa dia panggil mami.. mami.. “

” Semuga Mami baru che Yam boleh sayang che Yam sebagaimana seorang ibu mengasihi anak sendiri.. Comel cik yam.. “

” Yer, tapi kan ada iras mawar kan.. heheheh tetap nak cakap… semoga berbahagia. Cik yam mudah mesra… Semoga Fizo & Fazera kekal hgga ujg nyaw4 n sygi cik yam.. “

” Bagus la mcm ni. Yg untung nya si anak. Semua sayang. contoh terbaik.. cikgu Azlan begitu mengasihi anak kak Lina kepom.. “

Alahai, nampaknya Maryam merupakan seorang anak yang sangat manja. Tahniah diucapkan kepada Fizo Omar dan isteri, Fazeera. Semoga bahtera perkahwinan yang dibina kekal hingga ke syurga. InsyaAllah amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cerita artismalaysia, Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..