” Mar4h orang nyanyi sedap, dia pun nyanyi sedap.. ” – Netizen  

Video Syamel Dan Ernie Zakri Ketika Sesi Penggambaran Buat Peminat Terhibur. Part ‘Berg4duh’ Menyanyi Lagu Mengantuk Tu Punyalah Merdu Suara !!

Pasangan penyanyi yang baru sahaja mendirikan rumahtangga beberapa hari lalu, Syamel dan Ernie Zakri sering menjadi perhatian di media sosial sejak akhir-akhir ini. Ramai menggelarkan pasangan ini pasangan selebriti yang paling comel.

Walaupun baru berkahwin, pasangan ini terus dengan aktiviti harian mereka dengan terlib4t dengan sesi penggambaran untuk program di hari raya. Melihat ke beberapa akaun Instagram, video pasangan ini bergurau senda telah dikongsikan.

Antara video yang menarik perhatian ramai ialah video Ernie dan Syamel menyanyikan lagu  Mengantuk yang dipopularkan oleh aminasi Didi and Friends. Syamel meminta Ernie menyanyikan lagu itu dengan nada suara yang biasa-biasa sahaja.

Walaupun beberapa kali percubaan, nyanyian Ernie tetap merdu. Tambahan pula apabila Syamel menyambung nyanyian lagu tersebut telah membuatkan nyanyian mereka memang bukan biasa-biasa. Kelakar dan comel pasangan ini.

Jom tonton video di bawah :

Pasangan ini turut sempat bergurau ketika sh00ting :

Gelagat pasangan ini telah membuatkan ramai netizen terhibur dan ia sangat mencu1t hati. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Diorang bersweet sweet asal aq yg blushing kat sini ehhh. Hahaha mar4h org nyanyi sedap, dia pon nyayi sedap.  huntongler l4ki b1ni sore sedap.. “

” Die punye nak salam…..buka besar besar ehh tangan tuuu… Haahhah comel dua2.. Asal aku yang beria sangat ni.. aww, sweet sangat.. “

” Biasalah kalau pengantin baru asyik mengantuk tak cukup tido .. hahaha.. anak nang1s pon sedap nnty .. Hahaha comel la reaction muka ninie.. “

” Tol0ng lah min, saya senyum tgok video diorg ni sorg2 Sebab comel sangat, tapi saya single jadi mcm mana ni min? Min tak nak senyum2 sekali ke dengan saya? HAHAHA.. “

” Mcm mn lah suara anak diorg nnt.. harap manja sampai ke tua.. pasangan paling comel.. lawak la dia org niii.. masuk air betul suami isteri ni.. “

” Gad0h sape nyanyi paling biasa2 tapi mal4ngnya dua2 tk boleh nyanyi biasa2 sbb nyanyi lagu mengantuk pun sedapppp.. “

Kalau suara sememangnya merdu, nyanyi lagu kanak-kanak pun jadi sedap didengar. Semoga jodoh pasangan ini kekal hingga ke syurga dan sentiasa berbahagia melayari kehidupan berumahtangga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Hot FM, Ernie Zakri, Inai Jari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan