” Pandainya Molly nyanyi, kecil kecil pitching dah dahsy4t.. ” – Netizen

Persis Tone Suara Jaclyn Victor, Video Nyanyian Anak Perempuannya Molly Marguerite Rivera Raih Perhatian Peminat. Fuh Hebat Betul Molly, Lagu Tagalog Lagi Yang Dialunkannya. Terbaik !!

Nama Jaclyn Victor tidak perlu diperkenalkan lagi. Memiliki tone suara yang tinggi, lagu yang dibawakan oleh Jaclyn sering mendapat tempat di hati peminat. Ibu kepada dua orang cahayamata ini juga selalu berkongsikan tentang gelagat anak-anaknya yang mula menunjukkan bakat dalam bidang nyanyian.

Meninjau akaun Instagram Jaclyn Victor, telah dikongsikan satu video baru yang memaparkan gelagat anak perempuannya, Molly Marguerite Rivera menyanyi. Si kecil ini yang sudahpun berusia 4 tahun membawakan lagu Tagalog dengan fasih sekali.

Tulis Jaclyn di kapsyennya, ucapan terima kasih untuk Aunty Leleth Custodio atas usahanya mengajar Molly menyanyi dalam bahasa Tagalog. Bak kata Jaclyn, Molly memang betul-betul Mini Mama, sama sangat.

Cara Molly mengawal tune suaranya yang tinggi itu persis dengan Jaclyn. Andai terus diasah lagi bakat si kecil ini, tidak mustahil boleh Molly boleh menjadi bintang yang bersinar suatu hari nanti. Mini Jaclyn Victor dalam proses betul ni.

Jom tonton video di bawah :

Nyanyian oleh Molly ini meraih perhatian dan pujian daripada peminat yang menonton video tersebut. Antara komen-komen peminat :

” Aww she is soo cute. Talented like mummy too. Future singer too Molly, memang anak mak sangat ni.. “

” Wow Molly nyanyi dalam bahasa Tagalog so well lah. Molly will be great singer like her Mama. Dah la comel, suara pun sedap.. “

” How is it she sing better than me.. of coz la Jac punya baka kot. i’m jealous haha. She is multilingual genius.. “

” What a gift of life you have. She is amazing and brilliant. So adorable and good voice lah little Molly. Future Malaysia Idol ni.. “

” We love your voice too, Mark Adam would be proud. Lovely high pitched voice. oh my, mommy’s gurl is so darn dan beautiful.. “

” Amazing how relaxed she is with her pitch. That’s beautiful to watch and hear – singing as a joy. Clever girl.. “

” Molly darling can sing well Tagalog song. Yay so cute the way she sing. Pandainya Molly nyanyi, kecil kecil pitching dah dahsy4t.. “

Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi iye tak. Sehebat suara mama nya, pasti temp1asnya akan terkena pada si anak. Semoga Molly bakal menjadi penyanyi hebat seperti mamanya apabila dewasa nanti dan teruskan menggilap bakat hebat tu okey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jaclyn Victor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..