” Pandai perhati orang cakap apa, then senyum-senyum m4lu.. ” – Netizen

Video Thr0wback Gelagat Anak Fasha Sandha, Aisha Amaira Pertama Kali Menaiki ETS. Alahai Aisha Ni, Kena Puji Terus Tersengih-Sengih, Suara Tu Manja Sungguh Bunyinya !!

Melihat anak kecil membesar, memang menyeronokkan untuk semua ibu bapa. Pastinya banyak video dan gambar kenangan yang akan diambil untuk dijadikan kenangan. Begitu juga lah dengan pelakon cantik, Fasha Sandha dan pasangannya, Aidil Aziz.

Menerusi akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Aisha ketika pertama kali di bawa menaiki keretapi laju ETS pada bulan Disember tahun lalu. Aisha yang sudah pun berusia 5 bulan ini sememangnya bayi yang comel dan mempunyai sepasang mata yang cantik.

Dalam video pendek ini, Aisha sedang dipegang oleh Aidil kelihatan riang sekali. Bak kata Fasha, Aisha seorang bayi yang cepat terhibur dan suka senyum. Banyak video Aisha dikongsikan Fasha terdahulu dan semuanya mendapat perhatian peminat.

Mendengar Aidil memuji wajahnya comel dan Aisha budak baik, terus Aisha tersenyum-senyum dan membunyikan suaranya. Alahai gelagat Aisha itu seperti memahami sahaja percakapan ayahnya itu. Muka tersengih Aisha dengan pipinya yang semakin chubby memang kelihatan sangat cute.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aisha ini menarik perhatian peminat dan ramai yang memuji raut wajahnya itu. Antara komen-komen peminat :

” Her beautiful eyes from u my girl fasha sandha so beautiful. Cantik mcm Ibu baik mcm Ibu tau aisha syg.. “

” Ya Allah ger4m comel sgt ni. So cute aisha. Muka kakak jemayma la, muka Aidil pun ye. Ish tak puas tengok la. .pandai tau. Perhati org cakap apa… then senyum2 malu.. “

” Muka comel manis je, Cantik nya anak akak. Doa kn sy dapat baby secomel ni, muka mommy sangat. Besar mesti cantik pujaan ramai.. “

” Comel dengan mata coklat dan gebu gebas, ger4m tengok Aisha ni. Dah macam anak patung, Suara tu perempuan sgt. Ambooii, aisha seronok dapat pujian le tu. Macam paham2 je, kecik-kecik dah lawo..  “

” Ala comel nye baby .pipi tu nak bawak kemana.. Ger4m tgk dia… budak comel. Tengok Aisha rasa nak beranak lagi.. “

” Ni apa niii anak patung bgerak ke apaaaaa cute tak boleh bwk bincang. Awak nih bukan setakat comel tapi awak nih cantik sangat baby sayang.. Aunt love u lah baby Aisha.. “

” Rasa mcm kita plak yg pegang baby. Comelnya Aisha, Amboi Aisha seronok ya dpt naik ets, minah borak ni friendly sangat.. “

Seronok sungguh Aisha bila dipuji-puji, semakin besar semakin cantik seperti Fasha. Air liur meleleh pun, tetap masih senyum si kecil ini. Apa pun, semoga Aisha membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah dan gembira selalu bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..