” Boleh buat ‘mini band’ ni, apa-apa pun, Tiara paling cute lah.. ” – Netizen

Achey Bocey Kongsi Video Keluarganya Bermain Alat Muzik Bersama. Namun Gelagat Anak Achey, Nur Tiara Zinnirah Cur1 Perhatian Peminat. Halah-Halah, Pandai Betul Tiara Main, Part Put1ng Tu Win Tiara !!

Meninjau di akaun Instagram milik pelawak terkenal iaitu Achey Bocey, Achey telah berkongsi satu video yang memaparkan sedang melakukan aktiviti bersama keluarganya iaitu isteri serta anaknya di mana mereka sekeluarga sedang bermain alat muzik.

Kelihatan Achey menggunakan alat muzik permainan iaitu ‘drum’, isterinya, Anne pula menggunakan alat muzik yang bernama ‘kerincing’ manakala anak mereka, Nur Tiara Zinnirah bermain ‘marakas’ . Aksi keluarga mereka bermain alatan muzik tersebut telah mendapat perhatian warga netizen di Instagram.

Perkongsian video tersebut telah mendapat puluhan ribu tanda suka dan ratusan komen para netizen yang terhibur menonton. Paling mencuit hati, semestinya aksi anak Achey, Tiara yang kini telah pun berusia 3 tahun yang bijak bermain alat muzik.

Meskipun video tersebut sekadar hiburan dan mengisi masa lapang bersama keluarga, namun ia betul-betul menarik kerana Tiara bijak mengikut rentak muzik yang dimainkan bersama ibu bapanya dan gelagatnya yang bermain alat muzik sambil mengh1sap put1ng di mulutnya juga kelihatan comel.

Tonton perkongsian video oleh Achey di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang memberikan komen bahawa keluarga kecil ini sudah boleh menubuhkan ‘mini band’ bersama kerana aksi mereka bukan sahaja menarik malah menghiburkan lebih-lebih lagi gelag4t Tiara. Antara komen-komen tersebut ialah :

” Aksi Tiara tu tak bleh tahan aku tengok, memang win habis , memang terbaik lah bro, isi masa lapang, terhibur aku .. “

” Ad0hai Taira, pandai betul si kecik ni main, baru tengok sikit pun dah bergegar perut ketawa, dah boleh buat band ni.. “

” Tiara tempo baik, que masuk pun baik, ok proceed beb, hehehe pandai kau ajar anak main alat muzik yer Achey.. “

” Comel betul anak beranak, sempoi habis. ah boleh buat mini band hehehe apa-apa pun Tiara paling cute.. “

 ” Wow hebat la,  boleh masuk pancaragam nie, alah comey Tiara, put1ng tu pun instrument gak ke, kelakar tengok.. “

” Memang terbaik satu keluarga boleh main, lagu apa ni, pandai pula Tiara ikut rentak ayah dgn mak dia main.. “

” Tiara pon melayan kan mak bapak dia, bersemangat dia main ikut arahan. Sedap juga sekali dengar, menarik.. “

Alahai ramai rupanya yang terhibur menonton perkongsian video oleh Achey tu, lagi-lagi aksi Tiara yang semakin membesar dan bijak. Apa-apa pun perkongsian video tersebut hanyalah sekadar hiburan dan kami dari Berita Kopak berharap semua pembaca turut terhibur menontonnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..