Connect with us

Artis / Selebriti

” Pandai makan, tak buat sep4h. Makan macam budak besar.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Ketika Makan Tarik Perhatian Peminat. Alahai Comel Sangat Cara Pegang Biskut Tu. Makan Pun Sopan Sungguh !!

Kehidupan pelakon wanita bernama Emma Maembong ini semakin ceria semenjak mempunyai cahayamata. Shariq Arshan Gabriel menjadi tumpuan ramai peminat Emma kerana kecomelan wajahnya.

Bakal menginjak usia setahun pada bulan hadapan, Gabriel sehingga kini mempunyai 201 ribu pengikut di akaun Instagram miliknya. Meninjau akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Gabriel yang sedang makan sarapan pagi.

Video ini mendapat perhatian peminat dan setakat ini telahpun ditonton hampir 87 ribu tontonan. Dengan kapsyen tertulis ‘my breakfast’, cara Gabriel makan kelihatan comel sekali. Sampai kedua-dua tangan digunakan oleh Gabriel untuk memegang biskut tersebut.

Sebelum menggig1t biskut, sempat lagi Gabriel menilik rupa biskutnya itu. Nampak macam sedap sahaja makanan Gabriel ini. Sopan pula tu cara Gabriel makan, kalau bayi lain mungkin sudah habis dihanc0rkan biskut sebegini.

Jom tonton video di bawah :

Sebanyak 16 ribu tanda suka telah direkodkan sejak posting ini dimuatnaik. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Alahai comel la awak ni Shariq Gabriel. Adorable sangat, sopan sangat dia makan. Jat0h hati tengok budak hands0me ni.. “

” Aduhai kenapa lah comel sangat ni. Yummynya makan biskut tu, nampak sedap sangat cara Gabriel makan tu.. “

” Comel sungguh Gabriel ni, nyum nyum sedap biskut tu. Ger4m tengok sambil makan sempat lagi tilik biskut.. “

” Cutenya tengok Gabriel makan. Makan macam budak besar dewasa lah si comel ni. Cute je pegang makanan guna dua-dua tangan.. “

” Happy betul hands0me boy ni bila dapat makan. Bulat mata-mata tengok biskut, sedap sangatlah tu kan haha.. “

” Ee ger4m comel sangat. Untie ger4m tengok tangan tu comel biskut. Mata tu bulat terus bila tengok makanan. Pandai makan, tak buat sep4h.. “

” Sopannya makan budak kecik ni. Elok je tengok, g1g1t biskut sikit sikit. Pandai pulak tu letak dalam pinggan balik. Ee clever boy lah Garbriel.. “

Buatlah apa sahaja, pastinya akan buat ramai peminat yang ger4m terhadap Gabriel. Semoga Shariq Arshan Gabriel terus membesar dengan sihat, sentiasa dalam lindungan-Nya dan jadi penyejuk hati mommy dan daddy selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT