” Pagi-pagi buka phone terkejot tengok gambar.. ” – Micheal Ang

Michael Ang Kongsi Gambar Lamanya Yang Buat Ramai Kagum Dengan Perubahannya. Wah Betul-Betul Transformasi Ni !!

Bagi yang mengenali akan pengarah dan penerbit tersohor tempatan iaitu Michael Ang, pasti tahu dahulunya dia mempunyai sos0k badan yang gemp4l. Namun kini penampilan terkininya turut mencur1 perhatian ramai kerana Michael telah pun kurus.

Pernah dikongsikan oleh Michael Ang pada pihak media tahun lalu, dia telah menjalani pembed4han g4astroplasty di sebuah pusat perubatan pada akhir tahun 2018. Michael memberitahu, dia terpaksa menjalani pembed4han itu selepas didapati mengalami mas4lah tekan4n dar4h tinggi dan kenc1ng m4nis.

Namun bagi yang mengikuti Michael Ang di akaun Instagramnya, dia  turut berkongsi melakukan amalan pemakanan yang sihat dan senaman dalam kehidupan hariannya. Hingga kini, perubahan yang ketara dapat dilihat oleh Michael Ang kerana dia tidak lagi berbadan gemp4l seperti dahulu.

Meninjau di akaun Instagram, Michael telah berkongsi gambarnya ketika dahulu di mana memaparkan badannya yang gemp4l. Menurut Michael, dia juga terkej0t melihat gambarnya dahulu kerana begitu gem0k dan tidak sangka dia pernah mempunyai tubuh seperti itu.

Ikut perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang turut kagum akan perubahan penampilan Michael Ang kini. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Kanan comel sangat, kiri kacak, lagi suka kiri lah, sebab nampak sihat dan bertenaga, kagum tengok berubahan Michael.. “

” Lain betul kan masa gem0k dulu, hahaha, tak sangka sekarang dah kurus, sentiasa amalkan hdp sihat Mic, tahniah.. “

” Mic u gem0k ke kurus .. Tetap comel … suka bebel tu tak pernah berubah okay … Hehe jang4n kurus sangat dah, yang sekarang dah ok.. “

” Wau wau.. Nampak lebih segak dan muda always.. Saye sangat suke awak, semoga kamu selalu sehat Mic.. “

” Makin let0p beb, dulu tengk0k pun tak nampk, hehehe sekarang tengk0k panjang sudah, makin elok.. “

” Comel la mummyyyy tak sangka we are in this journey together walaupon dkt h0spital ko m4ki aku hahahaha love u mummy.. “

” Now much better Mike.. Sm la kita tgk gambar lama br prasan hihi, tak sangka perubahan yang begitu ketara.. “

Woww memang tak sangka kan Michael Ang yang dulu memang gemp4l betul. Sekarang tampil makin kacak akan kesungguhannya dalam menjaga badan. Apa-apa pun, memang terbaik dan kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga Michael Ang sentiasa sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Michael Ang, Google BH Online

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..