” Super cute si adik. Mesti petah berb0rak nanti ni.. ” – Netizen

Michael Ang K0ngsi Video Aktiviti Pagi Bersama Anaknya Mica Buat Peminat Teruja. Wah Nampak Dari Sisi Wajah Mica Yang Comel Itu !!

Sebut sahaja nama pengarah terkenal, Michael Ang pastinya netizen sudah membayangkan mukanya yang comel tetapi mempunyai mulut yang boleh dikira agak sedikit bec0k. Terkenal dengan hasil kerjanya yang mempersona, banyak drama-drama arahannya menjadi trending dan popular di kalangan penonton drama tempatan.

Jarang berbicara tentang kehidupan peribadinya sebelum ini, Mike cukup menjaga priv4sinya. Perkongsian Mike tentang keput0san peperiksaan SPM anaknya yang dipanggil Ryan beberapa bulan lalu mengej0tkan peminat. Ramai menyangka Mike masih bujang dan tidak pernah berkahwin.

Namun kini, Mike dilihat lebih terbuka dan sering berkongsi cerita tentang hidupnya. Dalam suasana PKP sekarang, Mike beberapa kali berkongsi video yang menampakkan kelib4t anaknya Ryan. Kini anaknya yang kedua bernama Mica pula menhiasi setiap posting Mike.

Menerusi akaun Instagram, Michael Ang telah berkongsikan satu video yang menunjukkan beliau bersama anaknya Mica sedang menonton sambil belajar huruf. Rakaman itu yang menampakkan Mica dari belakang akhirnya terlihat wajah mica dari tepi. Walaupun sipi-sisi ramai peminat yang menjangkakan kecomelan wajah Mica.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Mike ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen :

” Mica is so cute and absolutely adorable.. “

” Dah tau dah siapa punya khemah merah biru belakang meja makan mike.. “

” Cute walaupun tak jelas muka.. “

” Clever boy. Mesti cute tu… “

” Mica clever boy.. “

” Super cute si adik. Mesti petah berborak nanti ni.. “

” Now michael ang more open pasal his family.. Thanks mco kita dapat nengok telat4h diamond umbrella mike.. “

” Seri0us la. Tengok muka dia… Mesti comel kan.. “

Lembut betul Mike bercakap dengan anaknya, penuh kasih sayang betul. Wajah Mika walaupun dari sipi-sipi yang dirakam sudah cukup membuat ramai peminat teruja. Apapun, kami di Berita Kopak berharap agar Mike dan anak-anaknya senantiasa gembira dan bahagia bersama selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Michael Ang

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..