” Bertuahnya Yusuf dapat jumpa Dr Sheikh, dia kan suka space.. ” – Netizen

Video Yusuf Iskandar Teruja Berjumpa Dengan Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Raih Perhatian Ramai. Amboi Semangat Betul Yusuf Bercerita Pasal Planet. Part Dr Sheikh Usap Perut Yusuf Tu Comel !!

Ilmu parenting sangat penting kepada golongan ibu bapa dalam mendidik anak-anak. Begitu juga dengan Hairul Azreen, seorang pelakon dan juga seorang bapa kepada dua orang si cilik, Yusuf Iskandar dan Alisa Aishah yang sentiasa mendapat perhatian netizen di laman sosial.

Baru-baru ini, satu perkongsian video dan gambar telah dimuatnaik di Instagram Hairul yang memaparkan Yusuf dan Alisa bertemu dengan Ángkasawan Negara, Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Shukor meraih perhatian netizen. Wah, beruntungnya Yusuf dan Alisa.

Yusuf kelihatan begitu excited berjumpa dengan Dr Sheikh sambil perutnya diusap lembut oleh Dr Sheikh dalam video itu. Malah, perbualan Yusuf dengan Dr Sheikh mengenai planet sambil dirinya berada di atas pangkuan riba figura yang hebat serta dikagumi ramai itu membuatkan ramai teruja melihatnya.

Yusuf sememangnya seorang anak yang pandai. Ramai yang memuji Yusuf kerana penggunaan bahasa Inggerisnya ketika berbual bersama Dr. Sheikh kelihatan begitu lancar sekali. Bukan itu sahaja, reaks1 Alisa dan Yusuf bergambar dengan background baju angkasawan yang pernah dipakai oleh Dr Sheikh itu kelihatan begitu comel.

Jom kita tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang teruja melihat video dan gambar yang dikongsikan oleh Hairul itu. Postingnya mendapat ribuan likes dan ada juga mendoakan Yusuf suatu hari nanti bakal menjadi angkasawan negara kerana minatnya terhadap space begitu mendalam. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Alisa mcm kaklong kawasan.. Bertuah yusuf.. Jadi anak yg soleh ya.. Dr sheikh muzaffer usap je perut yusuf omel.. Angkasawan negara one day yusuf.. ”

“ Yayyyy bestnya yusuf.. Waaa yusufff ni bagusss je english dia.. Alisaaaa awat muka tu.. Alisa tu dh knapa hahaha.. Yusuf tak dpt nk ttp perut bulat tu.. comel g1la.. ”

“ Clever boy.. Happy nya yusuf.. Dia kan suka space.. Hes brilliant.. Woahh untungnyaaa.. Nmpk mcm bapak nya jer yg terlebih happy.. Boleh la berbesan haha.. ”

“ Eeeee pandainyaaa.. Tgk ni sambil senyum n rasa bangga.. Awesome parents.. Such a very clever boy.. Alisaa shoo cutee.. Knpa kita yg excited pulak ni.. ”

“ Masyaallah.. bertuahnya yusuf dapat jumpa dr.. Nak tanya, memang yusuf pandai cakap english ke.. Pandainya yusuf.. Anak bijak.. Love is in the air.. ”

“ Awhhh so cuteee.. Alisa mcm nak gad0h jee.. Uish.. dia pun minat planet.. Saya pun minat planet.. What a legend.. Wahh untg laa.. Bakal angkasawan nanti ni.. ”

“ Wow i cant.. Lucky you dpt jumpa dr sheikh.. Idola tu.. My favourite kids meets the austronaut.. Yeeaaaa semoga yusuf iskandar ikut jejak dr sheikh muszaphar.. Amin.. ”

Alahai, ceria sungguh Yusuf dan Alisa dapat berjumpa dengan Dr Sheikh. Pastinya pengalaman yang cukup berharga buat si cilik ini. Apa pun kami mendoakan semoga Hairul sihat sentiasa serta Yusuf dan Alisa membesar jadi anak yang baik buat kebanggaan ibu bapa. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG hairulazreen

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..