” Nyamma tu Fatima ke haha, cutenya lah sebut nama sendiri.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Menjawab Panggilan Telefon Buat Peminat Ger4m. Alahai Pandai Sangat Sebut Nama Sendiri Tu, Pel4t Pun Comel Fatima !!

Semakin hari, semakin banyak telatah si kecil bernama Nur Fatima Aisya ini. Tidak hanya menjadi kesayangan Fazura dan Fattah Amin, Fatima menjadi sebutan peminat yang suka melihat gelagat manja dan comelnya itu.

Terdahulu, video Fatima bersama sepupunya, Maryam yang asyik berpimpin tangan dan berjalan bersama-sama dikongsikan. Sudah pandai berlagak seperti seorang kakak, gelagat Fatima melayani Maryam menarik perhatian peminat.

Meninjau akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan satu video terbaru Fatima yang baru bangun daripada tidur. Dengan rambutnya yang sedikit kus0t masai, Fatima meluru ke arah sebuah telefon yang terletak di atas meja.

Meletakkan ganggang telefon ke telinga, Fatima bercakap seolah-olah sedang menjawab panggilan daripada seseorang. Lembut suaranya menyebut hello dan dengan sebutan yang masih pel4t kedengaran Fatima menyebut namanya sebagai ‘ nyamma ‘. 

Jom tonton video di bawah :

Video telatah comel oleh Fatima ini sehingga kini telahpun mencatatkan lebih 6 ribu likes daripada peminat. Ramai yang ger4m mendengar dialog Fatima dan antara komen-komen peminat :

” Super cute, clever and adorable Fatima. Muncung tu kemain eh, nyamma tu apa Fatima haha.. “

” Halu kaklong, may i help you haha. Aloloo my name nyamma haha. Good morning Nyamma.. “

” Si comel Fatima ni lembut bunyinya dia bercakap. Ger4m macam nak p1cit p1cit. Nama dia cute la Nyamma, alah sayang.. “

” Eii cute, comelnya anak dar4 Fattzura ni. Hello Fatima, nyamma ek haha. Fatima nak call sarapan dah hantar ke tu haha.. “

” Ger4m betul la tengok bud4k cerdik ni. Bangun bangun tidur terus nak buat phone call ya. my name Nyamma lagi haha.. “

” Nyamma tu Fatima ke haha, kiutnya lah sebut nama sendiri. Comellah dia, pegang telephone pun terbalik haha.. “

” Ger4mnya Fatima ni, she like to play with phone. Ikut siapalah tu haha, ganggang terbalik la Fatima.. “

” Hello Nyamma good morning. Muncung tu boleh sangkut baju dah haha. My nyem is Nyamma boleh la tu. Ada bunyinya kan haha.. “

Apa-apa sahajalah Fatima, Nyemma pun boleh, janji ada bunyi. Tergelak mommy dengar dialog Fatima yang banyak mulut ni. Apa-apa pun, semoga Fatima membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang bijak pandai.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..