” First time aku tengok Ultraman ada silat, lawak betul lah Jebat haha.. ” – Netizen

Video Terbaru Gelagat Jebat Jayden Memakai Kostum Ultraman Bermain Bersama Babanya, Sharnaaz Ahmad Buat Ramai Terhibur. Comel Telatah Dua Beran4k Ni !!

Ada sahaja gelagat terbaru anak pelakon Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden ini menjadi perhatian warganet. Malah jika mendengar kanak-kanak ini bercakap sudah cukup mem buatkan peminatnya terhibur.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Sharnaaz, telah berkongsi dua video yang memaparkan dia sedang mengisi masa lapang bersama Jebat. Menerusi video itu, Jebat telah mengenakan kostum Ultraman.

Kelihatan Jebat begitu seronok ingin menjadi Ultraman dan bermain bersama babanya. Manakala video kedua pula, dua beran4k ini mula bermain bersama-sama dan Sharnaaz  telah melakonkan watak sebagai raks4sa.

Namun perkara yang mencu1t hati adalah gelagat Jebat yang seakan seperti bersilat. Perkongsian video terbaru itu telah mendapat perhatian ramai peminat. Hingga kini video Jebat bersama Sharnaaz telah ditonton puluhan ribu tontonan sejak ia dimuanaik beberapa jam lalu.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat aksi Sharnaaz melayan keren4h anak tersayangnya. Antara komen-komen menarik adalah :

” First time aku tengok Ultraman ada silat, haha. Yang si baba dia pun bagi lah anak menang, ada pulak raks4sa menang.. “

” Hahahaa comel lah Ultraman bersilat, kemain buka langkah tu. Kena bagi menang Sharnaaz, mau meraj0k Ultraman tu.. “

” Otomen baru level pasang kuda2 ni, asyik tunjuk lutut je. Cayalah Jebat vs Real Jebat ni, p0werr beb.. “

” Kecik2 dah pndai acting ank Baba. Yang penting mata fokus pandang kamera, cute je per4ngai Jebat ni.. “

 ” Hiburan petang, haha suka lah tengok kelaku Sharnaaz layan Jebat. Aduh4i dah rasa macam tengok  auto slowmo acting je ni.. “

” Ultraman pen1ng terus, hahaaha. Last2 sapa yang menang betul2, jangan bagi Jebat meraj0k, hahahaa.. “

Happy betul tengok reaksi Jebat dapat jadi Ultraman. Part bersilat tu pun comel. Apa-apa pun semoga Jebat dan Sharnaaz sentiasa bahagia bersama dan moga Jebat sentiasa menjadi anak yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..