” Macam kakak dengan adik jer.. ” – Netizen

Gambar Salwa Abdul Rahman Bersama Anaknya, Alai Ketika Majlis Konvokesyen Yang Meraih Perhatian Ramai. Mak Dan Anak Sama Cantik Lah !!

Sebagai ibubapa pasti berasa bangga dengan kejayaan yang diperolehi oleh anak-anak. Inilah yang dikongsikan oleh penyanyi, Salwa Abdul Rahman di Instagram apabila anak perempuannya berjaya menggenggam segulung ijazah.

Salwa telah memanj4t rasa syukur atas kejayaan anaknya yang mesra dipanggil Alai di ruangan kapsyen p0sting yang dikongsikan. Salwa telah memuatnaik gambarnya bersama Alai yang lengkap memakai jubah konvokesyen.

Alai telah menamatkan pengajiannya di Taylor’s University pada 17 Mac 2022. Perkongsian gambar dua ber4nak ini telah meraih perhatian peminat kerana ibu dan anak kelihatan sama-sama cantik. Nampak seperti kakak dan adik sahaja.

Sehingga kini, perkongsian Salwa ini telah menerima lebih 400 tanda suka sejak ia dimuatnaik. Penampilan Salwa juga tidak dimam4h usia di mana tetap maintain muda dan cantik seperti dahulu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini dihujani dengan ucapan tahniah buat Alai. Antara komen-komen yang diberikan :

” Syukur Alhamdulillah.tahniah buat ank kak Salwa dan juga buat kak Salwa.. apa pun, anak beran4k cantik.. “

” Tahniah semoga terus berjaya.. cantik macam dua beradik.. .semoga lebih cemerlang dan sentiasa dilindungi Allah.. “

” Alhamdulilah tahniah kak salwaabdrahman1 atas kejayaan puteri kesayangan. semoga sentiasa mendapat rahmat dan berjaya dlm apajua yg diceburinya. Aamiin.. “

” Alhamdulillah.Tahniah. Terbaik.. semoga bertambah rezeki dan dipermudahkan segala urusan oleh Allah SWT. Aaminn.. “

” Alhamdulillah. Tahniah pada anak dan kakak juga. mak nya pun still nmpk muda.. mcm kakak ngn adik je.. heyy mcm kembar plk.. “

” Alhamdulillah… Tahniah utk anakanda dan syukran doa ibu ayah. moga berjaya dunia hingga akhirat.. aminnn.. kedua2nya comey.. “

” Syukur Alhamdulillah .. Tahniah semoga akan terus berjaya ke peringkat yg lebh tinggi ..Didikan yg baik dari kak salwa & abg Bad akan mendpt hasil yg baik jua.. syabas.. “

Ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Ibu cantik, anak pun cantik. Tahniah diucapkan kepada Alai atas kejayaan yang diperolehi. Semoga Alai terus berjaya dalam kehidupan dan berbakti kepada ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Salwa Abdul Rahman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..