“ Ni mesti unfollow time meraj0k haritu ni haha. Lupa nak follow balik.. ” – Netizen

Amar Baharin Kongsi Satu Gambar Berkaitan Isterinya, Amyra Rosli Cur1 Perhatian Peminat. Alahai, Macam Mana Boleh Tak Perasan Ni !!

Melihat pelakon kacak Amar Baharin ini ada sahaja kisahnya yang sering mendapat perhatian peminat. Namanya tidak perlu diperkenalkan lagi kerana kerjaya Amar sebagai pelakon sememangnya sudah dikenali dalam industri seni Malaysia. Pastinya ramai peminat yang suka mengikuti perkembangannya di laman sosial.

Nama Amar bersama pasangan hidupnya, Amyra Rosli sememangnya pasangan selebriti tanah air yang dikenali ramai sentiasa disebut-sebut oleh peminat. Ramai yang suka melihat perkongsian mereka berdua yang dikatakan seperti pasangan merpati dua sejoli dan bertambah seri dengan kehadiran anak mereka, Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa.

Meninjau akaun Instagram Amar, satu gambar telah dikongsikan apabila dirinya tidak mengikuti akaun Instagram isterinya, Amyra mendapat perhatian netizen. Ramai yang mengingati pasangan suami isteri itu saling mengikuti akaun Instagram masing-masing, tetapi mengetahuinya setelah Amar memuatnaik di media sosial.

Menurut Amar, dirinya sebagai suami turut tertanya bagaimana tidak perasan untuk tidak follow kembali akaun peribadi isterinya itu. Dalam perkongsian ini, Amar turut meminta peminatnya untuk memberi pendapat bagaimana sesorang itu boleh terunfollow akaun seseorang.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Bertambah menarik lagi apabila Amyra turut membal4s komen suaminya membuatkan pasangan ini kelihatan begitu sporting satru sama lain. Posting Amar mendapat banyak tanda suka dan rata-rata peminat turut memberi kata gurauan di akaunnya itu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

 “ Habis la bang, kena tido luor ler hahaha.. Hahaha habis aaaa malam ni tidur tepi pool.. Anak main fon tertekan unfollow kot.. ”

“ Mmg macam tu kekadang mmg auto terunfollow sendiri.. Banyak kali dah kena.. Sistem Instagram skrg mmg dah tak brp betul.. Saya pun kdg ii jadi gitu.. ”

“ Cuba tanya anaqi mungkin anaqi tahu.. Sebab follow pergi mana² tu la terlupa nak follow kat social media agaknya. Masing² dah sedia updated dengan kehidupan masing².. ”

“ Habislah tido kt luar pagar la ni bang amar.. Tak tau nk habaq.. Ada unsur2 sab0taj nie bang haha.. Queen of hearts jgn lupa nk follow klu tak nk hdp kuc4r kac1r.. ”

“ Amar sendiri kot yang unfollow lepastu cari pasal haha.. Aiy0kkkkkk..  Tak dpat den nk nolong.. Goodluck bang.. Ada lah tu.. Lupa belikan mekdi.. ”

“ Amar tak follow aku.. Aku rilek je.. Haha.. Mai tidoq ataih pokok nyi0kkk belakang rumah kami.. Alasan tu esk2 buleh bagi.. Larikkkk.. ”

“ Anak kecik tertekan unfollow lah tu bang, sy back up abg tiberr.. Ni mesti unfollow time merajuk haritu ni haha.. Lupa nak follow balik.. ”

Komen Amyra di akaun Instagram Amar membuatkan ramai yang terhibur.

Alahai, comel sahaja tengok pasangan suami isteri ini. Pastinya ini bukanlah satu masalah yang besar bagi Amar untuk tidak follow semula akaun peribadi isterinya. Tetapi, perkongsiannya sekadar hiburan untuk peminatnya. Semoga Amar sentiasa sihat di samping keluarga tersayang dan didoakan semoga hubungan Amar dan Amyra kekal hingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber: IG amarbaharin

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..