” Nampak mata tu menahan tang1san.. ” – Netizen

Datin Alyah Muatnaik Gambar  Bersama Seorang Lelaki Yang Seiras Dengan Wajah Arw4h Abangnya. Dapat Dilihat Jelas Raut Wajah Alyah Yang Rindukan Arw4h Abangnya !!

Meninjau ke akaun Instagram Datin Alyah, sekeping gambar yang dikongsikan oleh Alyah telah mencur1 perhatian ramai. Pada yang mengenali abang Alyah mungkin menyangkakan, gambar tersebut merupakan gambar sebelum arw4h abangnya itu pergi buat selamanya.

Namun sebenarnya gambar tersebut adalah gambar Alyah bersama seorang lelaki yang sangat mirip dengan arw4h abangnya, Mohammad Fadzil Abu Hassan yang telah men1ngg4l dunia pada hari Nuzul al-Quran, 17 Ramadan lalu.

Alyah terserempak dengan lelaki tersebut ketika Alyah menghadiri mesyuarat di Melaka dan menginap di Hotel LaCrista, tempat lelaki yang didakwa mirip arw4h abang sulungnya yang dipanggil abang long itu bekerja.

Alyah meluahkan rasa seb4knya di ruangan kapsyen p0sting tersebut. Sebagai tanda kenangan, Alyah turut mengambil gambar bersama. Dapat dilihat Alyah masih menahan rasa seb4k di dalam gambar tersebut.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai yang turut menyatakan yang wajah lelaki tersebut sangat seiras dengan wajah arw4h abang Alyah. Antara komen-komen yang diberikan :

” Terkej0t tgk td.. Ingtkan gambar lama… Sebiji arw4h Abg long… Senyum tu sebiji sgt dgn arw4h…. Alfatihah.. “

” Seb4knya. Al Fatihah buat Arw4h Abg Long. Nampak muka cikJah seb4k… Air mata saya pun turut mengalir… Ya Allah… seb4knya.. Al Fatihah.. “

” Aah muka mcm arw4h paklong.. Yg tgk ni pun terus bergen4ng air mata.. Sak1tnya rindukan orang yang telah tiada. Al Fatihah.. “

” Jgn la nang1s.. nt jumpa abg kt syurga.. Al fatihah buat Arw4h abg long Datin. zaliah_shaiful sed1h akk tgk Datin alyah81.. “

” Nmpk mata tu menahan tang1san. MashAllah jumpa pelanduk 2 serupa. Allah bagi peluang nak tengok walaupun itu orang lain. Salam takziah.. “

” Boleh nampak kesed1han Datin.. Semoga terubat rindu pada arw4h abang datin.. Masyaallah terub4t rindu kan.. “

” Sy ari tu nampak org macam arw4h suami sy naik motor sebijik… Sy kej4r org tu hanya nk lepas kan rindu.. al fatihah.. “

Rindu kepada yang telah pergi pastinya rindu yang tiada penghujungnya. Pastinya Alyah dapat mengurangkan rasa kerinduan ini apabila terjumpa dengan orang lain yang sangat seiras dengan abangnya. Semoga Alyah terus tabah selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datin Alyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..