” Comel je Zizi cerita, bertabah betul eh Yusuf nak dapatkan Zizi.. ” – Netizen

Video Zizi Kirana Menceritakan Detik-Detik Pengenalan Bersama Suaminya, Yusuf Bahrin. Alahai Sweet Sangat Perkenalan Pengantin Baru Ni !!

Kisah perkahwinan Zizi Kirana bersama Yusuf Bahrin masih menjadi cerita sensasi di media sosial. Manakan tidak, sebelum ini ramai yang tidak menyangka bahawa Zizi dan Yusuf bercinta malah mereka dikatakan pasangan yang bijak menyembunyikan kisah cinta mereka diketahui umum.

Ahad lalu, 19 September, pemilik nama lengkap Nur Fazelah @ Zizie Mad Tahil telah selamat bergelar isteri kepada pelakon Yusuf Bahrin dalam sebuah majlis pernikahan ringkas yang diadakan di Masjid Usamah Bin Zaid, Wangsa Maju.

Meninjau di akaun Instagram Inaijari, telah berkongsi satu video wawancara Zizi bersama wartawan Sinar Plus. Menerusi video itu, wartawan telah bertanyakan detik-detik pengenalan Zizie bersama suaminya.

Hingga kini, perkongsian video tersebut telah ditonton hampir 70 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Ada yang menyatakan bahawa mendengar perjalanan kisah cinta pengantin baru ini buat mereka tersenyum sendiri.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur mendengar Zizi menceritakan detik perkenalannnya bersama Yusuf. Antara komen-komen menarik adalah :

” Comel je Zizi cerita, bertabah betul eh Yusuf nak dapatkan Zizi. Aku pula tersenyum-senyum dengar Zizi cakap.. “

” Amboii pandai yer, macam lah alarm sendiri tak ade kan, hahaha semua tu tektik je, betul cakap min, haha.. “

” Sweetnya jodoh express macam ni, kena perlu tnggu lama-lama, benda elok memang patut dipercepatkan.. “

” Patutnya kena ajak Yusuf join sekali video ni, haha. Tengok dia cerita detik-detik dia pula, hahaha.. “

” Sweet kan bila kenang semula detik-detik perkenalan kan, mesti tido tak lena time tu, wuiihh. Happy dgr citer yg now dh halal. Slmt pgntin baru.. “

” Kita yang dengar ni pula tersengeh2, tak sangka Zizi ni lawak juga orangnya ya. Hahaha apa pa pun semuanya dah selamat, semoga kekal hingga ke syurga.. “

” Amboi terus ajak kahwin, perhh hebat betul lah Yusuf ni memang terbaik. Nasib lah lamaran diterima, haha.. “

Jelas terlihat Zizi sekarang bahagia setelah bergelar seorang isteri. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengucapkan selamat pengantin baru buat Zizi dan Yusuf. Semoga mahligai yang baru dibina ini akan terus kekal hingga ke Syurga.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Inaijari, Sinar Plus, Zizi Kirana, Yusuf Bahrin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..