” Nampak kurus Dayah, makin cantik bila kurus.. ” – Netizen

Kongsi Gambar-Gambar Raya, Penampilan Terbaru Balu Arw4h Abam Bocey, Hidayah Raih Perhatian Warganet. Cantik Dan Berseri-Seri Dayah Sekarang. Nampak Makin Kurus Lah !!

Sekalipun arw4h Abam Bocey sudah tiada, namun kehidupan isteri dan anaknya masih mendapat perhatian daripada para peminat. Hidayah meneruskan kehidupan dengan berniaga dan banyak update dikongsikan oleh Hidayah di media sosial miliknya.

Meninjau akaun Instagram Hidayah_Hamzah, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang diambil ketika menyambut hari raya Aidilfitri beberapa hari yang lalu. Tulis Hidayah di kapsyennya, gambar tersebut adalah OOTD raya kedua.

Memang ramai yang tidak sempat membuat persiapan sepenuhnya raya apatah lagi Syawal tahun ini tidak dijangka sama sekali awal sehari. Memilih baju berwarna purple, Hamzah juga nampak begitu comel.

Meninjau komen-komen warganet, ramai yang menegur penampilan Hidayah yang nampak semakin flawless dan slim daripada sebelum ini. Semakin cantik Hidayah dan yang paling penting, Hidayah gembira bersama Hamzah dan ahli keluarga yang lain.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Sehingga kini, posting oleh Hidayah ini telah pun meraih lebih 10 ribu tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Selamat hari raya sis.. sis.. boleh tanya.. apa rahsia kulit makin flawless.. suke tengok. Makin cantik Dayah.. “

” Selamat hari raya dayah dan hamzah. Makin cantiklah Dayah, segak macam anak dar4 nampak.. “

” Dayah makin slim, hamzah makin cute. salam lebaran dari singapura. Maaf zahir dan batin.. “

” Hamzah comel, nak pergi mana tu. Makin m0ntel anak ibu ni, dayah pun makin berseri-seri dan slim sekarang.. “

” Selamat Hari Raya buat Hidayah n Hamzah.. cantik warna purple tu n Dayah pun sama , makin lama makin cantik.. “

” Nampak kurus Dayah, makin cantik bila kurus. Muka bahagia tu, suka tengok. Glowing apa rahsia hehe.. “

” Makin cantik Dayah. Cantik di hati, insha Allah terserlah di wajahnya. Selamat hari raya Dayah. Segak macam anak dar4.. “

Raya kedua tetap disambut meriah di seluruh negara. Hidayah pun memang nampak semakin banyak berubah, Alhamdulillah. Semoga Hidayah sentiasa dalam rahmat Allah dan gembira selalu bersama Hamzah dan keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hidayah_hamzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..