” Tak nak cari pengg4nti arw4h ke, temankan awak, jaga awak.. ” – Netizen

Diaju Soalan Tentang Pengg4nti Teman Hidup, Ini Jawapan B4lu Abam Bocey, Nor Hidayah. Semoga Terus Kuat Dayah !! 

Sejak pemergian suaminya, Abam Bocey, Nor Hidayah meneruskan kehidupan bersama cahayamata mereka, Syed Othman Hamzah. Cekal dalam membesarkan Hamzah, Hidayah memulakan perniagaan menjual makanan daripada warung tepi jalan kini sudah berpindah ke kedai yang lebih baik.

Meninjau akaun Instagram Abam Bocik, telah dikongsikan sekeping gambar terkini Hidayah yang memakai telekung solat. Wajah Hidayah yang pol0s tanpa sebarang solekan menampakkan kulit wajahnya yang sebenar. Semakin cerah dan halus wajahnya, Hidayah semakin berseri-seri.

Bagi yang tidak tahu, Hidayah kini berniaga di kedai bernombor 19, jalan Tebedu Sabak Bernam. Selain itu, Hidayah juga turut sama membantu perniagaan keluarganya yang menghasilkan produk tradisional. Dalam kapsyennya ini, Hidayah mengingatkan kepada semua pembaca agar tidak meninggalkan solat walau di mana sahaja berada dan mendoakan agar semua dimurahkan rezeki.

Bergelar ibu tunggal pada usia yang masih muda bukan perkara yang mudah untuk diharungi. Keh1langan suami di saat anak masih lagi bayi dan belum memahami, banyak kekuatan yang diperlukan untuk meneruskan kehidupan. Kini Hidayah semakin positif dan maju jaya berkat doa dan sokongan ahli keluarga.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Dayah tanpa sebarang solekan ini menarik perhatian netizen. Semakin hari semakin cantik Dayah dan antara komen-komen mereka :

” Yes setuju sangat tapi nak tnya dayah ni.. glowing dah mukatu pakai ape.. nak glowing juga heheee.. “

” Cantiknyaaaaaa kulit muka. Pakai sabun daun sukun tu je ke. Cantik sangat-sangat.. “

” Hatinya yang cantek, bersih.. Terpancar diwajah.. Semoga Dayah sekeluarga dilindungiNya dan diperluaskan rezeki.. Ameen.. “

” Cantik sangat Hidayah, cantiknya kulit bersih je. Alhamdulillah , semoga sentiasa murah rezeki, aamin.. “

” Cantiknya kulit muka. Pakai sabun daun sukun tu je ke.. Semoga terus bgia bersama kluarga dn Hamzah.. “

Namun ada juga yang bertanyakan kepada Hidayah tentang penggant1 Abam dan mendapat respon daripada Hidayah :

Alhamdulillah, ramai peminat yang sayang Hidayah dan Hamzah dan sentiasa mendoakan kebahagiaannya. Walau apa jua dug4an yang mendatang, semoga Hidayah tetap kuat dan menjadi seorang wanita dan ibu yang kuat demi untuk Hamzah. Selamat maju jaya Hidayah

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abam_bocik

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..