” Nak sangat anak ramai kan, saja bul1 dia jaga.. ” – Wawa Zainal

Wawa Zainal Muatnaik Video Aeril Zafrel Menahan Mata Mengantuk Ketika Menjaga Anak Buat Ramai Terhibur. Alamak Nampak Penat Sangat Tu. Suara Wawa Kej0tkan Pun Garangnya, Haha !!

Umum mengetahui bahawa pasangan selebriti sama cantik sama padan ini iaitu Wawa Zainal dan Aeril Zafrel baru sahaja dikurniakan cahaya mata keempat. Wawa melahirkan lebih awal seminggu daripada tarikh jangkaannya.

Meninjau ke akaun Instagram, Wawa ada memuatnaik satu video yang memaparkan Aeril sedang menjaga cahaya mata keempat mereka ini. Aeril sedang duduk di atas sofa sambil memberi susu kepada anak mereka.

Di ruangan kapsyen, Wawa telah berkongsi dengan menyatakan bahawa dia sengaja meminta Aeril menjaga bayi mereka ini kerana Aeril inginkan anak yang ramai. Wawa berharap kali ini Aeril tidak meminta untuk menambah lagi.

Sebenarnya, perkongsian video ini bersempena hari lahir Aeril iaitu pada 2 Disember. Wawa turut menitipkan ucapan hari lahir kepada Aeril yang dianggap sebagai seorang bapa dan suami yang terbaik buat dirinya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini membuatkan ramai terhibur dan turut dihuj4ni dengan ucapan hari lahir buat Aeril. Antara komen-komen yang diberikan :

” Siapa yg berpant4ng ni ? Rambut dia mcm org tgh pant4ng.. Sunnah tu ganjil nambah 1 dulu kak.. anak ramai rezeki tu.. “

” Congratulations Wawa Dan aeril.. muka penat pun hensem.. happy birthday king of tikt0k.. Muka tak ckup tido tu.. Muka stres tahan ngntuk haha.. “

” Hahaha gar4ng nyaaa kej0t.. Sweettt… Semoga berkekalan hingga Jannah.. takyah ttup kilang.. awak muda lagi time ni penat skli sis wa.. betol penat skli hehehe.. “

” Bapa dan suami yg baik.. kami nk tgk la anak2 patung keluaran hampa berdua. comey kot. happy birthday aeril.. “

” Tak cukup kuota lagi tu boss jangan tutup lagi katanya. Hahaha. Happy birthday boss.. Siannyee boss aeril_zafrel.. gntok sgt tuu.. “

” Cukupkan 5.. rasanya Aeril kata hari tu. Akak memang officially tutup lepas dapat 5. Ngam2 umo 39.. sebab dok target sebelum 40. Alhamdulillah. Leni masa untuk membesarkan anak5.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran kepada Aeril Zafrel. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki serta berbahagia bersama isteri dan anak-anak tercinta. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan