” Voice control dia tu makin improve, lagu pun sedap.. ” – Netizen

Video Nabila Razali Menyanyi Lagu Terbarunya Di Rancangan MeleT0P Dapat Pujian Ramai. Wahh Memang Sedap Lah Nabila Menyanyi !!

Penyanyi Nabila Razali sebelum ini pernah menarik perhatian ramai apabila dirinya telah telah bertanding di Anugerah Juara Lagu awal tahun ini. Pernah dikr1tik netizen kerana sering terkuc1l apabila menyanyi secara langsung, Nabila dilihat tidak pat4h semangat untuk memperbaiki vokalnya.

Terbaru, menerusi perkongsian di Instagram MeleT0P, Nabila telah dijemput sebagai tetamu undangan. Menerusi rancangan tersebut, Nabila telah tampil dengan menyanyikan lagu terbarunya bertajuk ‘PUTUS’.

Kemunculan lagu berkenaan turut mengej0tkan peminatnya kerana pada kali ini Nabila memperkenalkan lagu tersebut tanpa sebarang g1mik seperti kebiasaannya. Hal ini kerana Nabila sebelum ini dikenali sering membuat g1mik untuk mempr0mosikan lagu terbarunya.

Dalam sedutan video tersebut, suara Nabila telah menunjukkan peningkatan ketara lebih-lebih lagi dari segi vokal apabila dirinya menyanyi secara langsung. Video tersebut turut dikongsikan Nabila juga di akaun Instagramnya.

Tonton video Nabila menyanyi di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya memberikan kata pujian setelah menonton video persembahan Nabila itu. Berikut dikongsikan komen-komen netizen :

” Uishhh voice control dia tu makin improve lah, lagu pun sedap. Voice kali ni memang amazing sangat, terbaik lah Nabila.. “

” Woww banyak perubahan lah Nabila, sedap suara Nabila. Nak dapat 100 peratus sama macam recording memang susah lah sebab menyanyi live apa pun yg terkeluar time tu kau kena redha.. “

” Lain macam lagu kali ni, tak adanya g1mik2 macam sebelum ni, terus2 ada lagu baru. Lagu Nabila memang sedap, dia pula komposer bersama, tahniah Nabila.. “

” Cayalah Nabila, memang tak patah semangat, baiki lagi. Semoga terus berjaya Nabila. Lagu kali ni memang lain lah, sedap dengar.. “

” Dah byk improve la sbb dia belajar kelas vokal. Nk tengok video penuh la tengok sikit pun dh rasa sedap love sangat suara.. “

” Lagu sed1ih tapi suara Nabila sedap. Tahniah Nabila, semoga terus sukses dalam bidang nyanyian, insyaallah ada masa depan ni.. “

” Omg sedapnya suara, comeback.  love your voice sis since starting u in industry, keep strong and carry on Bella.. “

Wahh memang sedap lagu ni, tahniah Nabila kerana mengambil kata-kata netizen sebagai pembakar semangat. Apa-apa pun, Kami dari Berita Kopak berharap semoga Nabila akan terus mempertingkatkan kualiti vokal sebagai penyanyi dan akan berjaya di masa hadapan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MeleTOP, Nabila Razali

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..