” Kena gelak dengan mommy haha, kelakar awak ni Alisa.. ” – Netizen

Hanis Zalikha Kongsi Gelagat Alisa Aisyah Menimbang Beratnya Ketika Bersendirian. Alahai Salah Cara Bacaan Tu Alisa. Ayat Tu Confident Betul Haha !!

Meningkat usianya 2 tahun, puteri kesayangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen bernama Alisa Aisyah ini semakin banyak akalnya. Mulutnya yang petah sejak berusia setahun lagi membuatkan semua video Alisa menjadi perhatian peminat.

Meninjau akaun Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan gelagat Alisa menimbang berat badannya menggunakan penimbang di rumah. Jika kebiasaannya orang membaca berat dalam kilogram, lain pula halnya dengan si cilik ini.

Berdiri tengak di atas penimbang, Alisa memberitahu ‘ I’m 2 years old ‘ sambil memandang ke arah angka di penimbang tersebut. Alahai Alisa sayang, ini bukan timbang umur, ini untuk timbang beratlah Alisa haha.

Gelagat comel Alisa ini dirakamkan oleh Hanis dan kedengaran juga suara Hanis yang ketawa di belakang. Memang lucu dan suka membuat lawak Alisa ini. Ada ada sahaja sebutan Alisa yang mencuit hati peminat yang menontonnya.

Jom tonton video perkongsian di bawah :

Gelagat oleh Alisa ini telahpun ditonton hampir 300 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Dari lahir dah kelakar Alisa ni, alahai comelnya. Ok noted Alisa, haha timbang umur tu memang tak jangka betul haha.. “

” Timbang berat bukan, timbang umur yeaa haha. Alisa Alisa, cute la Alisa ni. So adorable, still daddy bebek.. “

” Hahaha rupanya benda ni untuk tengok umur kita. Alisa ni, ger4mlah tengok mulut tu cerdik sangat. Yes Alisa, you’re 2 years old.. “

” Timbang umur ke tu Alisa haha. Ringannya saya selepas tengok video ni, tak pay4h r1sau dah haha.. “

” Mat1lah nak kalau umur ikut timbang, dah tua b4ngka lah makcik ni nak oii haha. First time jumpa penimbang dapat timbang umur ni haha.. “

” Kena gelak dengan mommy haha, cutenya kelakar awak ni Alisa. Itu bukan penimbang umur sayang, itu timbang berapa kilo b4mb4m haha.. “

” Wah hebat penimbang Alisa, boleh tengok umur haha. Kenapa lah comel sangat ni Alisa, typical girl. Berat kena sor0k, umur kena beritahu haha.. “

Keyakinan tu yang penting kan Alisa, biarlah penimbang tunjuk angka lain pun tetap i’m 2 years old. Bukan setakat mommy yang ketawa, malahan peminat pun boleh tergelak dengan ayat Alisa ini. Semoga membesar dengan sihat selalu Alisa dan jadi anak yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..