” Lara ni kalau jadi tukang review makanan, confirm melet0p.. ” – Netizen

Video Lara Alana Sedang Menikmati Makanan Buat Ramai Jadi Terliur. Amboi Lara, Dia Punya Sedap Tu Sampai Badan Pun Menari. Comel Lah, Haha !!

Siapa tidak mengenali anak pengacara terkenal, Awal Ashaari iaitu Lara Alana. Baru berusia 7 tahun, Lara dilihat sangat matang dari usianya. Malah dia juga sangat petah berbahasa Inggeris dan mempunyai perwatakan lemah-lembut.

Selain itu, bagi yang mengikuti perkembangan Lara di akaun Instagram, pasti tahu Lara seorang seorang yang tidak memilih makanan. Bukan itu sahaja, apa jenis makanan Lara boleh makan tanpa merung0t.

Terbaru, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Lara sedang menikmati makanan tengah harinya. Menerusi video itu, gelagat Lara yang mencuba makanan tersebut telah menarik perhatian ramai.

Manakan tidak, dia seolah-olah teruja dan menyukai makanan yang dimakannya itu. Hinggakan kelihatan Lara telah menggerak-gerakan badannya seperti seakan menari kerana terlalu suka. Kedengaran suara Awal dan Scha yang turut ketawa melihat gelagat anak mereka.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata menyukai perkongsian video Lara tersebut. Ada yang menyak4t Lara memang layak menjadi host rancangan ‘Jalan-Jalan Cari Makan’ kerana apa yang dimakan oleh Lara semuanya nampak sedap. Antara komen-komen menarik adalah :

” Lara ni kalau jadi tukang review makanan, confirm melet0p let0p ni.  Hello JJCM, sila ambil Lara ni jadi pengacara, haha dia makan semua nampak sedap.. “

” Lara ni boleh buat mukbang lah, nampak sedap sume makanan dia makan. Sekali aku2 pun jadi lapar tengok Lara makan ni, ad0h.. “

” Comel lah gayanya tu, suka smpai terpejam mata, tak tahan badan pun menari sekali, memang perempuan dan makanan tak dapat dip1sahkan, hahaha.. “

” Lara ni memang anak yang baik lah, nampak bijak. Apa yang dia makan semuanya tak pernah dengar dia cakap tak suka.. “

” Tengok benda tu mcm tak sedap, tp bila tgk Lara mkn terus nampak cam sedap plak, Lara2, tergugat iman makcik anak oi.. “

” Makin besar makin bertambah comel lah Lara ni, muka sbiji mummy dia. Huhu daddy pun tergelak tengok gelagat Lara, comel.. “

” Dia punya sedap tu, kalau orang tengok comfm2 orang percaya memang makanan tu sedap g1la, haha. Lara boleh dah ambik review makanan ni.. “

Terbaik lah Lara, makan tak memilih langsung. Apa-apa pun kita harus mencontohi cara Awal dan Scha dalam mendidik anak mereka untuk senang makan makanan yang berkhasiat. Hal ini kerana sangat penting untuk perkembangan otak dan tumbesaran mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana, Scha Alyahya, Awal Ashaari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..