“ Muka babah sangat version mat salleh. Happy new year Che Mad.. “ – Netizen

Datin Diana Danielle Kongsi Video Anaknya, Muhammad Ucap Selamat Tahun Baru Mendapat Perhatian Peminat. Mata Muhammad Macam Babah Dia Betul. Alahai, Comel !!

Siapa yang tidak kenal dengan Datin Diana Danielle yang merupakan seorang pelakon yang berbakat. Personalitinya sebagai isteri dan ibu terutama ik4tan bondingnya bersama anak-anak membuatkan ramai suka melihat perkembangannya dan keluarga di laman sosial.

Meninjau ke akaun Instagram Diana, beberapa perkongsian video yang memaparkan gelag4t anaknya, Che Mad yang mahu mengucapkan selamat tahun baru telah mencur1 perhatian netizen. Che Mad kelihatan m4lu-m4lu dan cute ketika mahu membuat wish tahun baru dalam video.

Apa yang menarik, Diana juga terhibur melihat gelag4t anaknya yang kelihatan comel. Malah, mata Che Mad kelihatan kuyu dan dikatakan serupa seperti suaminya, Farid Kamil. Diana juga c0nfuse mata siapa yang lebih kuyu. Alahai, ada-ada sahaja gelag4t yang menarik perhatian peminat.

Bertambah menarik lagi apabila melihat video kedua dari Instagram Diana yang memaparkan Che Mad ters1lap dan sp0ntan menep0k dahinya. Malah, sekali pandang wajah Che Mad sangat mirip serta mewarisi Diana yang sememangnya cantik.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

 ( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Ramai yang memuji wajah Che Mad yang handsome dan cute serta rata-rata netizen mengatakan mata kuyu Che Mad seperti Farid. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Dah tak main soccer ke.. Hello Happy New Year Keep it up on your video Surely you have enlighten many of us.. Sweet CheMad.. HNY to u and fambam too.. Happy New Year Che Mad. Such a handsome boy.. soft spoken.. “

” Muka Babah sgt version mat salleh.. Mata kuyu copy paste babah.. abah sgt ni.. But soft spoken like ibu.. Happy new year Che Mad..  “

” Muka cm daddy dia.. resembles u wif farid’s eyes che mad handsome boy.. Handsome boy mata kuyu copy babah.. Muka and mata babah nie.tp version mat saleh..

” Handsome betolll ekkkk.. Happy New Year to u too  sweetheart.. May this year bring you lovely new experiences in biking.. “

” Awat comeiii sangat ni.. anak omputih mana ni.. He looks exactly like Farid Kamil, but mat salleh version. Nanti besar mesti lagi handsome daripada babah.. “

” Happy birthday Che mad.. stay hensem boy.. Happy New Year handsome boy chemad ,have a good year too.. Stay safe n take care.. “

” Thank you Muhammad… DD, Muhammad lebih kuyu your habib tu sepet Jgn m4rah ya gurau je.. Hi Dear, you my boy age, HNY Sayang, May u n family always on Allah’s pr0tection.. “

Alahai, sweet betul wish tahun baru dari Che Mad ni. Pastinya ramai peminat yang suka melihat perkembangan Che Mad di laman sosial Diana. Semoga Diana dan Che Mad sentiasa sihat dan terus sukses serta Che Mad membesar dengan sihat menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG dianadanielleb

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..