“ Tak penah tak cantik, sannah helwah Irma.. “ – Netizen

Gambar Irma Hasmie Sempena Ulang Tahun Kelahirannya Cur1 Perhatian Ramai. Wah, Cantik Betul Irma Sekarang Ni. Happy Birthday Irma !!

Irma Hasmie merupakan seorang selebriti Malaysia dikenali ramai dan jelita di mata peminat. Sikapnya yang lemah lembut dan baik itu membuatkan orang di sekelilingnya senang dengannya. Kini, Irma juga terlib4t aktif dalam melakukan bantuan kemanusiaan dan sukarelawan.

Terbaru, satu perkongsian gambar Irma sempena ulang tahun kelahirannya telah dimuatnaik di laman Instagramnya. Irma kelihatan begitu menawan dan berseri-seri dalam gambar. Alahai, memang cantik sangat birthday girl ni.

Sempena hari lahirnya, Irma juga bergambar dengan sepot0ng kek kecil yang cute tertulis happy birthday di atas pinggan itu. Malah, tulisnya, dengan bertambah umur ini Irma mengharapkan semuanya dalam keadaan baik dan terus mendoakan kebaikan buatnya.

Di hari istemewa ulang tahunnya, pastinya Irma mahu berkongsi memori indah celebration yang disambut semalam bersama peminat. Malah, wajah Irma tetap kelihatan cantik dan ayu seperti zaman dirinya mula menceburi bidang industri tanah air.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Posting Irma mendapat ribuan likes dan ramai yang mengucapkan ucapan selamat hari lahir buatnya. Rata-rata netizen turut mendoakan kebaikan buat Irma. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Sanah helwah babe.. ” – Faezah Elai

” Happy birthday beautiful semoga tahun ni mummy tambah muda, sehat dan rezeki melimp4h limpah aamin.. ” – Lufya

” Aamiin allahumma aamiin.. sanah helwah irma.. semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki.. Happy birthday irmahasmie semoga sihat dan gembira selalu.. irmahasmie amin amin ya robballamin.. sanah helwah.. “

” Sanah Helwah my dear Irma.. kak Dee kena open table ni.. Selamat hari lahir akak cantik.. Happy birthday beautiful..semoga yg baik2 je tuk irmahasmie.. Tak penah tak cantik..sannah jelwah sis.. “

” Happy bday Irma.. moga murah rezeki dan sihat2 hendaknye.. Sanah helwah irma.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Ehhhh birthday kita sama laaa 8 Jan.. happy birthdaaayyyy sista.. “

” happy birthday Irma.. moga selalu dalam rahmat dan kasih sayang Allah.. Sanah Helwah Irma semoga berjaya di dunia n di akhir4t..  Happy Birthday kak sama besday kiteee.. “

” Happy birthday Moga baik semua yg diusahakan dan sentiasa dalam rahmat Allah SWT.. Sanah Helwah dan selamat hari lahir buat Irma Asmie semoga berbahagia bersama keluarga tercinta Aamiin.. “

” Selamat Hari Lahir adikku irmahasmie Semoga mendapat kebaikan dunia dan Akhir4t.. Happy birthday kekma may Allah bless you dunya akhir4h hadiah dah dpt kan heee.. “

Alhamdulillah, gembira melihat ramai yang mendoakan kesejahteraan buat Irma. Pastinya Irman turut syukur peminat dan rakan sekelilingnya mendoakannya. Apa pun kami di Berita Kopak mengucapkan happy birthday dan semoga terus sihat serta bahagia di samping keluarga tersayang. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG irmahasmie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..