” Wow lawanya masa muda dulu. Hebatlah mok cun.. ” – Netizen

Nabila Huda Kongsi Video Erma Fatima Berucap Ketika Menang Anugerah Semasa Zaman Mudanya. Part Last Ucapan Tu Win Hab1s !!

Kakak kepada Umie Aida iaitu Erma Fatima merupakan seorang pengarah terkenal dan antara pelakon yang mendapat nama di Malaysia. Setiap hasil kerja dan lakonannya pasti memberi imp4k yang baik kepada para penonton di rumah.

Hasil tinjauan di laman Instagram Nabila Huda, satu perkongsian video panjang telah dimuatnaik. Video itu memaparkan gaya Erma secara sp0ntan dan dengan gembira sedang memberikan ucapan setelah memenangi anugerah dalam lakonan.

Dapat didengar ucapan Erma sangat teratur. Gaya bahasa yang dil0ntarkan juga turut sopan. Erma dengan nada bergurau di saat akhir sempat lagi melafazkan kata-kata “price is negotiable” ketika memberikan ucapan kemenangan. Alahai kak Erma, bersel0roh sangat gurauan.

Jika dilihat pada pakaian, dandanan dan make up ketika zaman tersebut, Erma kelihatan cantik dan bergaya malah sekarang masih terlihat wajahnya yang sama. Boleh dikatakan Erma antara artis yang mempunyai pengaruh tersendiri. Suara pun comel dan manja sangat mendengarnya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video ini mendapat banyak tanda suka. Malah ramai yang memuji kecantikan Erma Fatima ketika zaman mudanya. Part rambut-rambut junt4i-junt4i pun turut menjadi perhatian netizen. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Bestnya jaman dolu boleh buat ceremah on stage hahahhah.. “  Fizo Omar

“ Seks1nya suara akakk.. “ – Nazim Othman

“ Cantiknyaaaa kak erma muda muda.. “ – Mimi Lana

“ Omg i ada snapscreen sh0t kak erma dlm pengantin popular sebab sejenis queen love you.. “ – Tiz Zaqyah

“ ger4m lak tgk rambut tu rasa nk g letak sep1t hahaha.. Zaman ni rambut tu trend ooo.. kira lawa abis dah.. Zaman skrg rasa nk ambil gunt1ng je.. “

“ Best anugerah dulu2.. mesti tggu depan tv smbil sedia kuaci.. skrg dah mkin hamb4r.. Sekali imbas macam Kinah lah.. Wow lawanya masa muda dulu..

“ Cantik comel dan yg paling sy suka susun bahasa kak erma tu. Alahaiii melting Plus tak rush1ng pun kena habiskan ucapan tu ye hihi.. “

“ Dulu2 pnya pengantin style rmbut mcm ni laaaa.. so jelita.. Pen4t tgk org yg dok belakang nun.. Haahah legend doh ni.. Hebatlah mok cun..   “

“ Ucapan yg jujur dan ikhlas.. Mok cun muda2.. serius r ni kak ema.. lawa doe..  bkn nak kata cntikk sgt p tu laa mata tak jemuuu memandang.. bahasa tu susun elok kemaih ikhlas dr hati.. “

“ Terus teringat rambut abil pernah berlakon dlm drama kul 7 dlu.. heronye fizo omar huhuhu.. Zaman rambut dpn msti digolong.. “

“ Tgk ni.. kurus g1le kan yg pnting subang n rantai tu main peranan  mcm 6kg berat di stu yer.. hahaha.. Pnjg ye ucapan dulu2.. “

Alahai kak Erma Fatima memang legend sangat. Jelas selayaknya kak Erma memenangi anugerah berkenaan. Sentiasa menjadi diri sendiri dan nampak sangat seorang yang berilmu ketika memberikan ucapan. Apa-apa pun kami di Berita Kopak berharap semoga Kak Erma berjaya dan mengharapkan terus menyinar dalam industri hiburan Malaysia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG kupu_kupu, ermafatima

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..