” Move on Azlee. Kej4r cita-cita selama ini yang ditingg4lkan.. ” – Netizen

Terima K0men Dari Netizen Yang Dikatakan Pat4h Hati, Resp0n Azlee Sungguh Tak Dijangka. Akhirnya Azlee Buka Mulut !

Drama Love You Mr Arrogant memperkenalkan bakat dan wajah Azlee Khairi kepada umum. Pemuda bertubuh sasa ini mendapat perhatian kerana lakonannya yang berkesan dan penuh penghayatan. Drama ini juga menggandingkan Azlee bersama pasangan serasinya, Zara Zya.

Kemesraan mereka dan keserasian yang ditunjukkan menjadikan lakonan mereka nampak real. Menyepi seketika dari dunia seni, Azlee membuat c0meback menerusi drama Seadanya Aku yang kembali menggandingkannya bersama Zara.

Sekali lagi g0s1p melanda pasangan ini kerana mereka yang dilihat saling berbal4s komen manis di Instagram. Namun Azlee yang bertek4-teki tentang status perkahwinannya terdahulu membuatkan peminat semakin menjodohkan mereka. Nampak sangat sepadan dan sekep4la yang buatkan peminat 0ver exc1ted.

Menerusi akaun Instagram, Azlee Khairi telah berkongsikan sekeping dengan kapsyen yang menarik perhatian. Bermadah pujangga, ayat Azlee itu mengundang pelbagai perseps1 peminat. Tersir4t sungguh ayat Azlee ni macam sesuatu sangat.

J0m baca perkongsian di bawah :

Oleh kerana ayat Azlee ini membuatkan ada peminat yang menyangka ianya berkaitan dengan Zara Zya. Pelakon jelita ini memaklumkan baru -baru ini bahawa dirinya sudahpun menemui pengganti. Berita ini mengej0tkan peminat kerana menyangka Azlee dan Zara ada hubungan istimewa.

Rata-rata netizen memberi kata peransang buat Azlee. Antara komen-komen netizen :

” Salam nape lama diam meraj0k ke?? Jangan meraj0k lama-lama.. Bahaya.. “

” Diam tak semesti benc1. Jauh tak semesti put0s.. “

” Diam berarti tak mampu tapi diam tu banyak makna… Tetap semangat selalu berdoa.. “

” Diam itu adalah sesuatu yang berharga.. “

” Diam-diam bermakna tu.. “

” Hil4ng di mata tapi tetap ada di hati fans… Itu yang pasti.. “

” Diam itu adalah emas… Kalau tak penting lebih baik diam.. “

Kerana sepot0ng ayat macam-macam andaian yang keluar. Azlee pun sudah menjelaskan segala pers0alan yang terdetik di ben4k peminat. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga semua cita-cita dan impian Azlee tercapai dan kilauan bintang Azlee lebih bersinar di masa hadapan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azlee Khairi by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..