” Sweet je tengok, muka ada iras-iras lah.. ” – Netizen

Video Dan Gambar-Gambar Sekitar Majlis Resepsi Azlee Khairi Dan Nurul Hidayah Yang Meriah. Sama Cantik Sama Padan Mempelai Ni. Busana Pun Cantik !!

Menurut laporan Portal Utusan bulan lalu, pelakon Azlee Khairi telahpun mengesahkan berita pernikahan kali keduanya pada Januari 2021 bersama seorang pramugari bernama Nurul Hidayah atau dipanggil Dhiya .

Oleh kerana majlis pernikahan mereka berlangsung ketika pandem1k dan PKP, majlis resepsi yang dirancang terp4ksa ditundakan pada tahun ini. Azlee turut memaklumkan ketika itu bahawa majlis yang tertunda ini bakal berlangsung di sebuah lokasi di ibu kota pada 18 Mac.

Meninjau akaun Instagram Azlee Khairi Official, telahpun dimuatnaik beberapa posting yang memaparkan sekitar majlis resepsinya ini. Azlee nampak segak dan kemas dengan suit lengkapnya manakala Dhiya pula berseri-seri dengan busana putih oleh Ricorinaldi.

Menggunakan khidmat Villa Busainna sebagai wedding planner, pemilihan pelamin berwarna purple dihiasi bunga-bungaan berwarna purple dan putih menaikkan lagi seri pengantin ini. Sekalipun tertunda, majlis tetap berlangsung dengan meriah.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Azlee ini mendapat banyak tanda suka daripada peminat. Ucapan tahniah juga diberikan untuk Azlee dan pasangan. Antara komen-komen peminat :

” Congratulations, Mr Arr0gant dah kahwin hehe. May your marriage will last till Jannah. Aamiin.. “

” Tahniah Jebat yang eg0 hehe. selamat pengantin baru. Semoga bahagia selalu sampai m4ut mem1sahkan. Sepadan sangat, sama cantik sama handsome.. “

” Tahniah Azlee dan Hidayah. Cantik baju wife, sopan je tengok. Semoga kalian berbahagia dan berkekalan hingga ke akh1r hayat.. “

” Congratulations Azlee, macam tak percaya dah kawin her0 pujaan ramai ni. Semoga kekal ke akh1r hayat. Wife pun manis wajahnya.. “

” Sweet je tengok, tahniah Azlee dan Dhiya. Muka ada iras iras lah, semoga kekal bahagia hingga ke jannah.. “

” Wah pasangan yang ideal dan sweet. Semoga jodoh berpanjangan hingga ke jannah dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.. “

” Tahniah Azlee, semua serba sempurna dan cantik bermula daripada pengantin, busananya dan pelamin. Moga dalam rahmat Allah selalu.. “

Alhamdulillah selesai sudah majlis resepsi yang dirancang oleh pasangan pengantin ini. Tahniah daripada kami buat Azlee dan semoga ikatan perkahwinan kali ini dirahmati oleh Allah serta dikurniakan kebahagiaan yang berkekalan sehingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azlee Khairi, Portal UtusanĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..