” Matanya cantik, suka senyum je, macam cousin dia, si Arif.. ” – Netizen

Izara Aishah Kongsi Gambar Terbaru Anaknya, Irisa Alaia Yang Teruja Mendapat Kerusi Baru. Eii Mata Tu Lagi Terserlah Muka Korea Lah Alaia, Comel Sangat Muka Sengih Last Tu !!

Hanya t1nggal beberapa bulan sahaja lagi, anak sulung kepada Izara Aishah, Irisa Alaia bakal berusia setahun. Lahir pada bulan April tahun lalu, Alaia antara bayi yang sering mendapat tumpuan daripada peminat seni tanahair.

Jarang sekali untuk Izara membuka ruangan komen pada setiap postingnya di Instagram. Kali terakh1r ruangan komennya dibuka adalah ketika Alaia sedang duduk dalam baby swing yang mana dimuatnaik pada bulan Disember tahun lalu.

Hasil tinjauan kami di Instagram Izara, satu video baru Alaia telah dikongsikan dan kapsyen Izara memberitahu Alaia sedang teruja apabila kerusi barunya baru sampai. Amboi muka excited Alaia itu bukan sekeping, malah 5 keping terus mama Izara ‘payung’ untuk peminat.

Dengan memakai baju romper berwarna putih, Alaia memberikan senyuman pada setiap gambar yang dipamerkan. Muka putih gebu, mata sepet dan rambut yang terikat rapi, wajah Alaia pastinya menjadi tumpuan peminat.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Reaksi wajah dan senyuman Alaia ini membuatkan peminat memuji kecomelan wajahnya. Ada yang nampak Alaia seperti anak Korea dan juga Jepun. Antara komen-komen mereka :

Masya Allah she is super duper cute. Izara junior lah, love sangat.. Matanya cantik, suke senyum ja, mcm cousin dia si arif tu. Eeee..”

” Too cute la this babygirl, dah besar la dia. Such a pretty baby, cantik dia macam Izara dah.. ank korea vs malaysia muchh love U.. “

” Ya Allah, comel sangat. Kecik kecik dah cantik. So adorable baby.. senyuman manis just like you. semoga menjadi anak yg solehah, amiinnn “

” Apa ni comel sangat, macam Korea laa. Qenyeh camtu lagi buat ger4m.. Semoga membesar dengan sihat sayang.. “

” Lahai comel sangat ni baby, macam anak Jepun Korea hehe. Cerdik sgguh.. Nampak mcm Dh besaq.. Excited tgk bile Izara post gmbr baby Alaia..”

” Kenapa eh mcm anak jepun, comei sngt ni. Super cute, senyum dia tu gembira sangat. So mini Izara, suka tengok.. “

” Ma Shaa Allah, she is so adorable. Her soo squishy little cheeks. She looks like a korean baby.. Baby paling cute.. “

Excited sangat muka Alaia apabila duduk di kerusinya ini. Senyuman tu alahai manis sungguh macam mamanya. Semoga Alaia sentiasa dilindungi Allah dan membesar menjadi anak yang soleh dan penghibur hati keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izara Aishah Adib

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..