” Mata dia tak lepas tengok mama dan baba, rindu sangat tu.. ” – Netizen

Video Pertemuan Emma Maembong Dengan Anaknya, Shariq Gabriel Selepas 2 Minggu Berjauhan Buat Ramai Tersentuh. Alahai, Tak Berkelip Mata Gabriel Lihat Mummy Dia, Rindu Sangat Ni !!

Umum mengetahui bahawa Emma Maembong dan suaminya, Shazli Azhar telah disahkan C0v1d-19, manakala anak pasangan ini iaitu Shariq Gabriel bebas daripada vir0s tersebut. Pasangan ini telah menjalani kuarant1n di rumah dan Gabriel dijaga oleh kakak kepada Emma Maembong.

Selepas dua minggu, pasangan ini akhirnya bebas daripada v1r0s tersebut dan dibenarkan keluar. Perkara pertama yang mereka lakukan ialah mengambil Gabriel di rumah kakak Emma iaitu Coddy Maembong. Pastinya rasa rindu yang teramat sangat kepada si kecil.

Meninjau ke akaun Instagram, Coddy ada memuatnaik beberapa video ketika Emma dan suami datang mengambil Gabriel atau lebih mesra dipanggil Gabby. Coddy turut meluahkan rasa syukur kerana adik dan adik iparnya sudah kembali sembuh.

Namun begitu, Coddy turut berasa sed1h kerana akan berp1sah dengan Gabriel. Walaupun hanya 2 minggu sahaja Gabriel bersama mereka, perasaan seb4k turut menyelubungi dirinya kerana Gabriel sentiasa berada bersamanya 24 jam dan apa sahaja dilakukan olehnya pasti bersama Gabriel.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk menonton video seterusnya.. )

Perkongsian ini turut membuatkan ramai netizen turut tersentuh dan meluahkan rasa syukur atas kesemb0han Emma dan suaminya. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Video 2 muka Gabby cam tak pueh hati je tengok baba dia sambil pel0k tubuh hehe omey la Gabby motak ni.. “

” Bamb4m dah pipi gabby.. Pandainya maklong jaga .. maklong muda lagi.. boleh lagi sorang lagi baby.. “

” Cepat maklong pakai tudung…. Gabby dah senyum senget2… terharu sgt.. Alhamdulillah emma dah sembuh.. “

” Mak long dah sunyi tu baby dah balik. Alahai… Pandai cakap thank u si gabby…. Syukur Alhamdulillah.. “

” Alhamdulillah syukur emma dan suami dah sembuh… Mata dia tak lepas tgk mama ngn baba dy…. rindu sgt tuh.. “

” Maaf tanya rumah emma dgn cobby dekat ke? sedihnya mesti rindu. Comel nye suke sangat tengok baby nie.. “

” Terharu tgk Mak long dan pak long gabby so much love.. Cemboy sungguh baby boy emma_maembongofficial .. mata dia soooooo lawaaaaa.. “

Alahai, memang tak berkelip mata Gabriel melihat mummynya. Pastinya kerinduan Emma kepada Gabriel akhirnya terub4ti dengan dapat memel0k dan menc1um si comel itu. Semoga Emma dan suami terus sihat dan tidak berjauhan semula dengan Gabriel lagi selepas ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Coddy Maembong, Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..