“ MasyaAllah, comelnya. Pandai pula dia balance badan dia.. ” – Netizen

Video Anak Datin Umie Aida, Aisya Humaira Berpakaian Jubah Dan Purdah Raih Perhatian Peminat. Sopan Betul Aisya, Dah Macam Mini Neelofa. Comel Sungguh !!

Nama Aisya Humaira seindah orangnya. Umum mengetahui, Datin Seri Umie Aida mengambil Aisya sebagai anak angkat dan menjaganya penuh kasih sayang. Kasih sayang Datin Umie kepada Aisya seperti menatang minyak yang penuh. Malah, Datin Umie sering berkongsi perkembangan Aisya di akaun Instagramnya.

Meninjau ke akaun Instagram Datin Umie, satu perkongsian video anaknya dimuatnaik yang memaparkan Aisya berjalan mengelilingi rumah dengan berpakaian jubah serta purdah. Aisya kelihatan cantik berpakaian sopan seperti itu dalam video.

Aisya kelihatan mempersona berpakaian jubah, berpurdah serta berniqab hitam seperti gadis Arab. Malah, si kecil ini nampaknya tidak rim4s berpakaian seperti ini, seronok sahaja berjalan mengigilingi rumah. Menerusi video itu, suka betul Aisya dapat melihat suasana luar rumah pada waktu PKP ketika ini.

Walaupun jubah hitamnya labuh, Aisya kelihatan berhati-hati ketika mahu berjalan memijak batu rumah, pergi ke kolam air dan kawasan yang lain. Malah, latar belakang lagu selawat dalam video Aisya ini juga kedengaran sedap dan merdu bagi peminat.

Jom tonton video di bawah :

Aisya juga kelihatan tidak banyak karen4h dan menurut sahaja dirinya digayakan dengan pakaian yang lawa. Malah, ramai yang memuji Aisya kelihatan cantik dan ada juga yang mendoakan kebaikan buatnya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Cantik nya dia.. She so adorable.. Comellnye dia princess humaira ni.. Baby Tawaff kat area rumah ke ni.. Alhamdulillah baby yg comey.. ”

“ Apasal comey sangat ni.. Aisya, cutenya.. Masyaallah cantik nye Aisya.. Allah anak.. Comei sungguh kamu.. Masyaallah ikut org suruh pakai.. ”

“ Salam jumaat kembali datin.. So cute Alhamdulillah.. MasyaAllah.. comelnya.. pandai pulak dia balance badan dia.. Nampak mcm selesa je dia pakai purdah.. tak meragam eh.. ”

“ Elok biasa kan adab berpakaian macam gini.. tgjwb kita sebagai orang tua dan amanah yg diberi oleh Allah.. kita faham.. dia kecik lagi.. ap tajul qasidah nie ya best.. ”

“ Salam jumaat juga dari saya kak umie.. So cute and so sweet aisya sayang.. Nak melaram jer anak bertuah ni.. Alhamdulilah, bagus nya, tak buka tudongnya.. ”

“ Cmelnya sayang.. semoga membesar dgn cerdik dan solehah.. Aamiin.. Alaaaa cutenyaa anak solehah ni.. aisya humaira.. Laju dh jln.. dh dpt tapak.. ”

“ Hehehe kes1an dia sampai sus4h nak jln… Comel betul dia ni Ya Allah Masya Allah Tabarakallah.. Dia nak pulak org dress her up.. Pakai apa pun dia sporting kann.. Good girl la.. ”

Pandai Datin Umie pilih baju untuk Aisya untuk tetap kelihatan bergaya duduk di rumah. Ayu sungguh Aisya mengenakan jubah sambil pusing-pusing kawasan rumah ya. Semoga Aisya membesar menjadi anak yang solehah serta menjadi kebanggaan buat keluarga. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber: IG umieaida9                                                     

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..