” Aku sayang kau, Fad.. ” – Achey Bocey

Achey Bocey Kongsi Gambar Bersama Kek Sempena Hari Lahir Sahabat Baiknya, Fad Bocey. Namun Komen Daripada Fad Buat Ramai Peminat Tersentuh. Memang Betul-Betul Sahabat Sejati Korang Ni !!

Persahabatan kumpulan Bocey sememangnya sangat baik. Mereka sentiasa ada antara satu sama lain ketika sus4h mahupun senang. Sama-sama naik mencapai kejayaan dalam industri hiburan Malaysia pastinya banyak kenangan suka dan duk4 bersama.

Melihat kepada perkongsian Instagram Achey, satu gambar telah dimuatnaik sempena ulang tahun kelahiran sahabat tersayang yang ke 30 tahun. Selain itu, Achey turut menulis di IGnya kapsyen “aku sayang kau Fad” yang menzahirkan kasih sayangnya kepada sahabat sejati.

Kebiasaannya setiap tahun, sambutan ulang tahun antara mereka akan disambut tiga orang seperti di dalam gambar. Namun berbeza dengan tahun ini, sambutan disambut antara Achey dan Fad sahaja. Sedikit kekurangan bukan sahaja dirasai oleh Fad tetapi juga peminat setia mereka.

Dekorasi birthday Fad juga kelihatan simple dan bersederhana dengan belon-belon berbentuk bola dan game. Turut kelihatan hidangan kek yang lain dari lain kepada Fad. Kreatif betul pemberian sebiji kek berbentuk kasut jenama Nike birthday Fad tahun ni.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Perkongsian Achey ini telah meraih perhatian dan komen-komen yang baik daripada peminat mereka. Kek yang dihidangkan itu juga menjadi tumpuan ramai. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Hmm sed1hla tk complete.. dulu mereka sambut birthday bertiga skrg hanya berdua.. Boleh siapa kata tak boleh.. nmpk serupa kasut tapi mkn sedap kek tu.. “

” Terbaik dan semoga persahabatan abang acheykintangkintung dan abang fad akan kekal buat selamanya.. Makin hensem la.. Happy birthday.. la muda lagi baru 30 thun.. “

” Akatsuki.. Wah same hehe.. Happybefday fad.. Happy Birthday.. Real bff.. Happy Birthday.. Kasut tu perisa ape.. Besa gile kasut tuu boleh pakai ke hahah.. “

” Sayangnya kasut tu nak dimakan.. swap dengan kasut saya bang.. saya nak kasut ada lilin tu.. KEK MEMANG KASUT BETUL KE.. Hurm kenapa mcm tak complete je kalau takde arw4h hmm.. “

” Kasut tu kene ada kaki bru boleh makan kaki.. gurau ii HB fad bocey.. wah.. 13/2 birthday kita sama.. haha.. happy birthday.. Hidup bocey.. Hb bro fad.. Moga pnjg umo n murah rzki.. aamiin.. “

” Semoga dipanjangkan usia dan diberi kesihatan yg baik hendaknya.. Aamiinnn.. welkam to 3series bradaa.. meh nak invite dlm group.. Airmax 0ri ni.. L0ck bang.. “

” Sayang nak makan hahah.. Happy birthday fad.. Sahabat Dunia Akhir4t.. Lawanye kek abang tempah kek kat mana.. bila berdua teringgat lagi satu.. tapi dah tak der.. Al – Fatihah.. “

” Walaupun abam tak ada.. Korang tetap kekal sebagai sahabat sejati dunia akhir4t.. Sannah Helwah utk kalian berdua.. “

Posting Achey turut mendapat respon bal4s daripada Fad. Namun komen Fad tersebut membuatkan peminat tersentuh.

Senyuman bahagia yang terukir di wajah mereka cukup menggambarkan perasaan sayang dan saling menghargai antara satu sama lain. Apa-apa pun di kesempatan ini, kami di Berita Kopak juga ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada Fad dan semoga berbahagia sentiasa dunia dan akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG acheykintangkintung

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.