” Alhamdulillah, bila swipe left rasa bers4lah pula kalau tergelak..” – Netizen

Scha Alyahya Kongsi Gambar dan Video Suaminya, Awal Ashaari Menjaganya Di H0spital. Part Tidur Berkelub0ng Dengan Selimut Tu Comel Je Tengok !!

Baru-baru ini pasangan selebriti popular Malaysia Awal Ashaari dan Scha Alyahya telah berkongsi berita gembira selamat melahirkan puteri kedua mereka pada hari Jumaat, 12 Februari 2021 bersamaan 30 Jamadilakhir 1442 hijrah.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Scha, satu gambar dan video telah dimuatnaik yang memaparkan Awal yang sedang memangku puteri keduanya. Penyayang betul melihat reaksi Awal ketika menatap wajah anak comel kedua mereka.

Apa yang lebih menarik perhatian ramai, tindakan Scha yang merekod aksi suaminya yang sedang tidur ketika menjaga mereka turut menghiburkan. Awal kelihatan menyelubungkan diri dengan blanket bewarna putih sambil tidur di kerusi hospital.

Sehingga kini wajah penuh anak Awal dan Scha masih lagi tidak dikongsikan kepada tatapan umum. Walaubagaimanapun pastinya ramai yang tidak sabar untuk menatap wajah comel anak kedua mereka. Jika diperhatikan posting terbaru di akaun Instagram Lara pula, terdapat ayat yang menyatakan wajah adiknya itu saling tidak tump4h sepertinya sewaktu baby.

Jom ikuti perkongsian gambar dan video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Perkongsian terbaru Lara mengenai wajah adiknya saling tidak tump4h sepertinya ketika kecil :

Perkongsian Scha telah mendapat banyak tanda suka dan komen daripada rakan artis mahupun juga peminat. Ramai yang mengucapkan tahniah dan turut terdapat komen selebriti yang terhibur dengan perkongsian Scha. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Hahaha memang sejuk kan.. ” – Sari Yanti

” Hahah Selamat tak cukup tidur dady awalashaari.. Tahniah babe.. Selamat berpant4ng.. Enjoyy it.. Its fun.. schaalyahya.. ” – Yana Samsudin

” Omg nak nang1s looking at this photo.. So heart w4rming.. Can’t wait to find out the name.. Daddy ada 3 bidadari daddy jd kesayangan semua org la cmni.. “

” Hahaha comel.. Sejuk nau tu sampai jadi tudung labuh blanket awal.. Get rest properly daddy.. Esok baby bangun banyak dem4nd dia nak.. And mommy too.. Rehat cukup akan produce good and plenty of milk st0ck.. Anyway congratulations for your new famili member baby L.. “

” Tahniah.. Comelnya berkelub0ng hahah.. Lovely family.. Alhamdulillah.. ser4mmm ye yg pakai selimut tu.. “

” Alhamdulillah tahniahhh.. congrates awal scha & lara.. haha so cute.. ongrats Sha and Awal.. much love.. “

” Congratulations daddy and mummy laraaa.. So suwet congratulations both of u.. Alhamdulillah.. Bila swipe left rasa bersal4h pulak klu tergelak.. “

Pastinya Scha dan Awal berasa gembira adengan kehadiran anak mereka dan turut mezahirkan rasa terima kasih dan sayang buat Awal melalui perkongsian IG ini. Apa-apa pun kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah buat Scha, Awal, keluarga dan semoga baik-baik sentiasa untuk keluarga kalian.

Silakan SHARE..

Sumber : IG schaalyahya, laraalanaa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.