” Hadiah yang memang tak boleh nak predict lah kau ni.. ” – Fad Bocey

Sempena Ulangtahunnya, Fad Bocey Kongsi Hadiah Terima Hadiah ‘ Special ‘ Yang Diberikan Oleh Sahabat Baiknya, Achey. Haha, Untunglah Fad, Tapi Kena Rajin-Rajin Lah Guna Nanti !!

Meninjau di akaun Instagram milik pelawak terkenal Fad Bocey atau nama sebenarnya, Muhammad Fadzlie telah berkongsi gambar bersama keluarga sempena sambutan hari lahirnya yang ke- 30 pada hari ini. Fad juga turut berkongsi luahan isi hatinya di p0stingnya tersebut.

Tulis Fad, dia bersyukur  kepada Illahi kerana masih diberikan peluang untuk bernafas hingga ke hari ini dan mengucapkan terima kasih kepada isteri tercinta, Syaheera, anak-anak serta keluarga kerana sentiasa ada bersama dan mendoakan dirinya.

Dikongsikan Fad adalah video dimana dia menerima kej0tan daripada sahabat baiknya iaitu Achey yang turut meraikan hari lahirnya. Pada perkongsian video itu, dilihat Achey telah memberikan hadiah buat Fad dan membuatkan Fad tidak terjangka apa yang diterimanya pada sambutan hari kelahiran pada kali ini.

Fad mengucapkan terima kasih kepada Achey akan hadiah yang diberikannya itu. Dalam pada itu, menerusi video itu juga, Achey sempat menyak4t Fad bahawa selepas ini, Fad tidak boleh lagi untuk bersifat mal4s  setelah menerima hadiah daripadanya itu.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Fad dan terhibur menonton akan perkongsian video oleh Fad. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Happy birthday ma brada. Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat selalu dan sentiasa happy di samping keluarga.. “

” Hadiah yang memang tak boleh nak predict dari kau, haha memang kelakar betul tengok gaya Achey menyak4t Fad.. “

” Wow lepas ni rajin lah Fad basuh kereta dan lantai, memang terbaik hadiah dari Achey, saya pun tak terjangka juga.. “

” Selamat hari lahir Fad, semoga diberkati segala usia rezeki dan kesihatan di samping keluarga tercinta aminn.. “

 ” Mahal k0t, huhu semp0i jer, bagi barang untuk kegunaan harian yang bermanfaat. Semoga persahabatan kalian kekal hingga ke syurga.. “

” Selamat hari lahir Fad, wah hadiah tu menarik lah. Ketawa saya bila Achey cakap lepas ni jangan mal4s dah basuh kereta.. “

” Happy birtday Fad, didoakan semoga sentiasa dalam naungan rahmat dan kasih sayang Allah, bahagia bersama kleuarga tercinta, amin.. “

Semp0i juga hadiah Achey untuk Fad, water jet, dapat hadiah ni senangla nak basuh kereta motor nanti.  Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir buat Fad, semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..