” Masya Allah comelnya, macam muka Aminah version Boy.. ” – Netizen

Isteri Fad Bocey, Syaheera Kongsi Wajah Anak Bongsu Mereka, Ibrahim Jibriel Setelah 7 Hari Kelahirannya. Wah Chubby Sungguh, Sebijik C0py Paste Kakaknya Aminah. Comel Sangat !!

Pelawak terkenal, Fad Bocey dan pasangannya Syaheera telahpun menimang cahayamata keempat mereka minggu lalu. Berita ini dikhabarkan oleh Fad di Instagramnya dan Fad turut berkongsi gambarnya bersama Syaheera dan bayi ini dari sudut sisi.

Meninjau akaun Instagram Syaheera, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan wajah penuh bayinya ini. Diberi nama Ibrahim Jibriel, si kecil ini sudahpun 7 hari usianya hari ini. Syaheera turut menitipkan doa buat Ibrahim supaya anaknya ini terh1ndar daripada perkara yang tidak diingini.

Melihat akan wajah Ibrahim, kelihatan sungguh sihat dan temb4m pipinya. Untuk rekod, Fad dan Syaheera berkahwin pada tahun 2015 dan mereka sudahpun dikurniakan tiga orang anak sebelum ini. 2 daripadanya adalah kembar iaitu Favian Adrazin Hayyan dan Favian Adrazin Zayyan dan seorang anak perempuan bernama Nur Aminah Mishal.

Kus semangat sungguh tubuh Ibrahim dan wajahnya nampak seiras dengan kakaknya Aminah. Kehadiran Ibrahim pastinya menceriakan dan memeriahkan lagi keluarga kecil Fad ini. Bertambah seorang lagi geng Fad dan ianya anugerah yang bermakna untuk mereka.

Jom baca perkongsian di bawah :

Menerusi akaun Instagram, Fad juga telah dikongsikan wajah Fad bersama Ibrahim bersama kapsyen yang sama seperti Syaheera.

Memang nampak sama sungguh wajah Ibrahim dengan Aminah ketika kecil dahulu. Ini mendapat respon daripada peminat dan antara komen-komen mereka :

” Macam muka Aminah, iras sangat macam kembar pun ye hahaha. Aminah version boy, pipi tu wahh sangat pau betul Jibriel ni.. “

” Masyaallah. comel nya, tahniah.. selamat berpant4ng Sya. mcm iras kakak aminah lh, Muka c0py aminah sungguh hehehe.. “

” Nice name, Tahniahh dear. Moga Ibrahim menjadi anak yg baik & soleh, penyejuk mata penenang jiwa. Macam aminahh sungguh mukanya.. “

” Tahniah sya. Alahaii muke kakak aminah dia lah, sebijik terus hahaha. Macam tengok Minah pun ye, comel sangat ni. Selamat berpant4ng.. “

” MashaAllah, Semoga menjadi anak yg soleh, dan sihat walafiat. Muka aminah sangat yang ni, comel pipi temb4am tu.. “

” Muka Ibrahim macam muka Aminah. Sama sangat muka mcm kak aminah. Shooo cuteee, Aminah kuasa dua hehe.. “

” Assalamualaikum Ibrahimmmm Jibriel. handsomenya mashaAllah. selamat berpant4ng syaa, congrats both of you. Muka sama dengan Aminah hahha.. “

Comel sangat anak Fad dan Syaheera ni dan membaca komen peminat juga ramai yang melihat wajahnya sama dengan Aminah, ‘photostat’ terus kakaknya. Apa pun, semoga Ibrahim Jibriel sentiasa sihat dan di bawah pelindungan Allah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syaheera, IG Fad Bocey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..