” Handsome Rykarl sekarang, lain dah muka.. ” – Netizen

Wajah Terkini Pelakon Rykarl Iskandar Yang Semakin Meningkat Remaja. Wah Dah Besar Sekarang Rykarl, Nampak Lain Sangat. Bertambah Handsome Dan Bergaya !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon kanak-kanak bernama Rykarl Iskandar. Beberapa tahun dahulu, nama Rykarl cukup popular dan sering menghiasi kaca televisyen menerusi drama bersiri Strawberry Dan Karipap bergandingan bersama pelakon Mia Sara Nasuha.

Meninjau akaun Instagram Rykarl, telah dikongsikan gambar Rykarl bersama beberapa orang kawannya. Dalam gambar ini, Rykarl meminta pandangan daripada pengikutnya adakah wajahnya sesuai jika mengenakan cermin mata.

Rykarl kini sudahpun berusia 15 tahun dan ketika mula menceburkan diri dalam dunia lakonan dahulu Rykarl baru sahaja berusia 5 tahun. Cepat sungguh masa berlalu, Rykarl kini bukan lagi budak kecil seperti dahulu dan sudah pandai bergaya.

Untuk makluman, Rykarl masih lagi aktif dalam bidang seni dan lakonannya boleh ditonton menerusi drama baru berjudul SMK di saluran Astro Ceria yang ke udara setiap Rabu jam 9 malam. Turut menampilkan ramai lagi pelakon kanak-kanak popular dahulu antaranya Wafiy, Kashika Ceria Pop Star dan Mia Sara Nasuha.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang berbeza wajah Rykarl sekarang berbanding ketika kanak-kanak dahulu. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Nampak classy gitew, Spec tu kene ngaan muke rykarl. cantik pakai gitu macam Harry Potter, tambah tampan sekarang.. “

” Hi hensem boy mcm nerd la, Bolehlah nampak poyo adalah haha. yang belakang tu dah kenapa macam tak puas hati je.. “

” Ni budak iklan air oren dulu tu kan yg hari raya dulu kecik je budak ni hahahah. Sekarang dah jadi handsome gitu.. “

” Nampak cute… nampak macam budak pandai… that’s more important u look handsome. klu Rykarl pki spec, rykarl nmpk mcm budak nerd la.. “

” Hands0me Rykarl sekarang, lain dah muka. Nampak macam budak cute tapi awak memang la cute. Nampak hensem aa, Mcm oppa jer. Lagi hensem adalah bila pakai macam ni.. “

” Makin remaja makin handsome pulak adik Rykarl ni. Comelnya bila rykarl pakai cermin mata, nampak genius.. “

” Pakai nmpak pandai tak pakai pn nmpak pandai hensem la rykarl. bukan setakat nampak mcm budak pandai je,,tapi dah nampak mcm cikgu dam prof gitu.. “

Semakin remaja, semakin nampak wajah matang Rykarl namun muka cutenya masih kelihatan. Peminat dulu melihat Rykarl kecil halus sahaja, sekarang sudah menjadi anak muda yang bergaya. Apa pun, semoga Rykarl sentiasa success dalam pelajaran dan juga kerjaya seninya. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rykarl Iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..