” Siapa buat Aisha menang1s.. ” – Aidil Aziz

Aidil Aziz Kongsi Gambar Anaknya, Aisha Amaira Bersama Ayahnya Raih Perhatian Netizen. Alahai, Comel Aisha Bergambar Dengan Atok. Part Rambut Tu Memang Style Lah !!

Umum mengetahui Aidil Aziz dan Fasha Sandha telah dianugerahi seorang bayi comel sebagai lambang cinta mereka, pada Ogos 2020. Aisha Amaira, anak kepada pasangan sama cantik sama padan ini diambil sempena gabungan nama keduanya yang juga membawa maksud bahagia dan cantik selamanya.

Seringkali Aidil berkongsi gambar dan video Aisha di Instagram miliknya. Aisha yang merupakan anak pertama buat Aidil dan anak ketiga buat Fasha, begitu membawa seribu satu sinar kebahagiaan dalam kehidupan mereka. Melalui tinjauan di Instagram, Aidil ada berkongsi gambar Aisha bersama atoknya yang tersayang.

Gambar Aisha yang dikongsikan begitu comel sekali dalam dukungan atoknya. Namun, pada gambar yang seterusnya daripada bulat mata, tersenyum manja tetapi pada gambar terakhir berubah kepada menang1s. Siapalah agaknya yang buat Aisha menang1s tu yer.

Atok seolah-olah cuba memujuk Aisha. Walaupun menang1s, tetap juga comel Aisha ni, ada iras-iras rupa Aidil juga bila dah makin nak membesar ni. Putih gebu tu memang tak dapat dinafikan lagi. Pasti ada sahaja perkongsian tentangnya yang membuatkan ramai yang ger4m dengan kecomelannya.

Jom ikuti gambar dikongsi di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian gambar Aidil telah mendapat pelbagai pujian daripada netizen. Ramai memuji kecomelan Aisha. Antara komen-komen mereka :

” Ish gew4mnya.. Bilalah nak dapat jumpa nak kem4m kem4m pipi dia.. Mata belah kite ni.. Putih gebusssssssnya baby Aisha.. “

” Putih melepak aisha ni.. Comeynyaaa putih melepakk.. Mcm muka atuk nye aisha ni.. Masih muda lagi atoknya..”

” Muda lagi atok dia.. hehe.. Putih gebu nya aisha.. Aisha…putih melepak mcm nenek rokkiah.. Gebunyeeee eiiii comeyy.. “

” Masyaallah.. Comeynya.. Ya Allah syukur comey baby anugrah buat Puan Fasha Sandha Aamiin.. Eeee ger4m btl tgk aisha ni.. comeyy bebeno.. “

” Comel asiha, comel lg atok.. Comelnya. amboi mata tu.. Puteh geboo.. comel asiha, comel lg atok.. Gebu nye.. Rasa nak gig1t je.. “

” Muda lagi atoknya.. Comel, putioh sangat.. Cantiknya Aisha.. ger4m tengoknya.. Knpe somel sgt nie Aisha.. “

” Macam anak cina putih lepak, putih gebu.. comelnya.. Cantiknya awak aisha, macam muka daddy pun ada.. itsaidilziz siapa buat aisha nang1s.. atokkkkkk ishak.abdulaziz.. “

Cepatnya Aisha membesar, makin lama makin comel Aisha ni. Semoga terus membesar dengan sihat, menjadi anak soleh buat mommy daddy. Tak sabar nak melihat lagi perkembangan Aisha, meniarap, berjalan dan berlari pula selepas ini. Didoakan semoga keluarga Aidil dan Fasha ini berbahagia sampai syurga. Amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Aidil Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..